Har dit barn problemer med undervisningen i folkeskolen? Det kan være de ikke helt kan følge med og hyppigt klager over at der ikke bliver taget hensyn til deres niveau og føler sig overset i mængden. Så er han/hun bestemt ikke den eneste. Man kan se en udvikling og en forøgelse af forældre der smider penge i lektiehjælp til deres børn. Det kan være ubehageligt at føle sig bagud i undervisningen og derfor kan det være en god ide at ty til lektiehjælpen hvis ikke dit barn føler at de lærer tilstrækkeligt i undervisningen. Vi lærer alle på forskellige måder og i forskelligt tempo, og det er ikke altid at alle lærere er i stand til at omfavne dette, i en klasse med mange elever og mange niveauer. Har dit barn brug for lektiehjælp i folkeskolen, så vil du på GoTutor finde lektiehjælp der passer unikt til dit barn. 

Storbyen flyder med potentiale til at lære fra sig

Man ser i høj grad en tendens til at forældre i storbyen gør mere brug af lektiehjælpen end andre steder. Årsagen bag dette kan være den store mængde af studerende der er ivrige efter at lære ud af den viden de netop nu er så skarpe i. Her vil mange børn også nyde gavn af en der er lidt mere jævnaldrende og nemmere at relatere til. Der ses altså udover de mange andre fordele lektiehjælpen har, en aldersmæssig fordel i at unge studerende ivrigt tyer til lektiehjælpen som studiejob. Men som sagt findes der masser af fordele ved lektiehjælp og ikke kun dette.

Skræddersyede undervisning

De andre fordele ved lektiehjælpen er den skræddersyede undervisning der forekommer ved at der blot er én elev og hans/hendes problemer at tage hensyn til. Her kan man altså fokuserer på en elev frem for mange, hvilket også giver en god kommunikation i undervisningen. Der er altså her snak om en en til en kommunikation, frem for en en til mange. Der vil altså ikke være en hel klasse at tage hensyn til. Herudover vil der være mulighed for at lægge undervisning når det passer elev og lærer, og undervisningen behøver dermed ikke at foregå kl 8 om morgenen. Derfor er der mange der lærer mere ved lektiehjælpen, da de er mere oplagte og motiverede senere på dagen hvis ikke endda om aftenen.