selvbrunerVita Liberata selvbruner er det perfekte produkt til dig, som lige har født. Som nybagt mor kan det nemlig være svært at finde energi til at gøre noget ud af sig selv. 9 måneders graviditet og en hård fødsel sætter sine spor på kroppen. Både udvendigt og indvendigt. En hurtig, let og overskuelig måde at få lidt kulør tilbage i kinderne er med en god selvbruner.

Mange kvinder har et stort behov for at føle sig lækre og sexede. Men graviditet, fødsel, barsel og børnepasning er hårdt for kroppen.

Er det tilmed lidt gråt og koldt udenfor, kan det føles helt uoverskueligt bare at stå op og tage tøj på. Og det er der ikke noget at sige til. Særligt, hvis du kun har sovet en time i løbet af natten – og det, vel at mærke, sammenlagt.

Få gløden tilbage

Du kender det sikkert; du kigger dig selv i spejlet, og du er ikke tilfreds. Sådan har mange nybagte mødre det, for kroppen forandrer sig gevaldigt under en graviditet. Og for nogle kan det tage lang tid for kroppen at komme tilbage til sit normale stadie.

Når du bruger hele dagen – og natten med – med på en nyfødt baby, er der ikke meget tid til at komme udenfor og slikke sol. Og bleg hud er sjældent med til at få en til at føle sig sund og lækker.

Men med en lækker Vita Liberata selvbruner er du godt på vej til at få den naturlige, varme glød tilbage i kinderne. Vita Liberatas udvalg af selvbrunere spænder fra mousser og cremer over sprays og til såkaldt solskinspudder.

Hvilken slags du skal vælge, er helt og holdent et spørgsmål om dine personlige præferencer.

 

Vita Liberata selvbruner til alle kulører og gradvis opbygning

Der er ingen regler for, hvor mørk eller lys du skal være i huden, for at kunne anvende Vita Liberatas selvbrunere. De fås nemlig både til lys, medium og mørk hud.

Du skal altså ikke være bange for at komme til at se unaturlig ud. Vita Liberatas selvbrunere lader dig opbygge gløden gradvist, og du kan stoppe, når du har opnået den ønskede kulør.

Det smarte ved en selvbruner er, at du kan nøjes med at smøre den på et par gange om ugen. Modsat makeup, som skal lægges og fjernes hver dag, går selvbruner ind og arbejder aktivt med din hud.

Derfor vågner du op med samme kulør, som du gik i seng med. Og den naturlige glød og lækre farve er et selvtillidsboost, som du kan nyde hver evig eneste morgen, når du trækker i tøjet.

Fokus på økologi og gode ingredienser

Serien af Vita Liberata selvbrunere er 80 % økologisk, dermatologisk testet og lugtfri. Produkterne er desuden fri for parabener, parfume og alkohol. Det betyder, at du trygt kan anvende selvbruneren, da den hverken skader eller generer dig eller din guldklump.

Køb en Vita Liberata selvbruner i dag, og føl dig lækker, flot og sexet året rundt; nu bare med den selvtillid og power, som kun en mor kan mønstre.