Der er mange fordele ved en nedgravet trampolin frem for en, der står på jorden. Det er blandt andet, at den ikke tager lige så meget af udsynet i haven, at den står bedre fast, og at dine børn ikke kan hoppe op og se ind til naboen.

Vil dine børn gerne have en trampolin i haven, er du sikkert begyndt at se på, hvilken type der vil være den rette at have i din have. Som udgangspunkt kan du vælge mellem to typer nemlig en nedgravet og en trampolin, der står på jorden.

Mange foretrækker i dag den nedgravede trampolin, og det er der flere gode grunde til, som vi kommer ind på herunder. Du kan se eksempler på forskellige trampoliner til nedgravning på bgh.dk.

Tager mindre udsyn

En af de største fordele ved en trampolin til nedgravning er, at den tager mindre udsyn i haven. Du kan se henover den, og den kommer derfor ikke til at være lige så dominerende i haven.

Husk, at du stadig bør have et net om din trampolin, selvom den er nedgravet. Hvis børnene kommer til at hoppe og falde uden for trampolinen, kan det stadig gøre ondt, selvom den står i jordhøjde. Nettet forhindrer dem i at falde udenfor.

Mindre risiko for, at den blæser væk

Når din trampolin er gravet ned, vil der ikke være en lige så stor risiko for, at den blæser væk. En trampolin er stor og forholdsvis let, og hvis det bliver stormvejr, kan den blæse ind i for eksempel din bolig eller drivhuset og forårsage store skader.

Når trampolinen står på jorden, vil vinden lettere kunne få fat i den. Derfor er du yderligere sikret, når trampolinen er gravet ned. Du bør dog stadig sørge for at sikre trampolinen forsvarligt, så du undgår uheld.

Gladere naboer

En tredje vigtig fordel i forhold til en nedgravet trampolin er, at du nok vil opleve, at dine naboer er væsentligt gladere for det valg. Har du naboer, der bor tæt på, vil dine børn nemt kunne hoppe op og se ind i deres haver, hvis du vælger en trampolin, der står på jorden.

Når trampolinen er kommet ned i jordhøjde, vil dine børn ikke kunne hoppe lige så højt op, og du vil derfor ikke få det samme problem med naboerne.

Der er altså mange fordele for dig at ved at vælge en nedgravet trampolin. Valget er dog selvfølgelig helt op til dig, og der er da også mange fordele ved en trampolin, der står på jorden. For eksempel at du ikke behøver at bruge tid på at grave den ned.