New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Frygt ikke ungerne på storbyferien

Lavprisflyselskabernes billige flybilletter har gjort storbyferien utrolig populær. Det er blevet billigt at flyve til metropoler som f.eks. New York, Barcelona, Berlin og Rom. Faktisk så billigt at mange tillader sig en storbyferie i en forlænget weekend.

Mange unge forældre vælger dog storbyferien fra, at frygt for at det er for besværligt med små børn og at det hektiske byliv ikke bliver en ferie på børnenes præmisser. I stedet bliver ferien henlagt til haven eller mere ”sikre” alternativer som camping-, charter- eller sommerhusferie. Det er der dog ikke grund til. En storbyferie kan sagtens inkludere hele familien – også de mindste.

I nedenstående får du 5 gode tips til at rejse på storbyferie med små børn.

Kom ned i gear

Indrømmet – en lang flyvetur til storbydestinationen og transport til og fra lufthavnen står sjældent øverst på ungernes ønskeliste. Det er trættende, stressende og for børn kan ventetiden virke uoverstigelig. Derfor kan det være en god idé at tage en slapper på den første dag i storbyen og få pulsen ned – også de voksnes puls.

Heldigvis vrimler de fleste storbyer med hyggelig parker og gode offentlige legepladser. Sæt dagen af til leg og afslapning. Køb lidt take-away og nyd det i en park, mens familien tager atmosfæren til sig og i roligt tempo observerer det lokale liv. Det er en rigtig god start på storbyferien i modsætning til at stresse rundt i byen for at få flest mulige turistattraktioner tjekket af på listen.

Begræns ambitionsniveauet

Du husker sikkert tiden før børn, hvor mor og far kunne trave storbyen rundt hele dagen, besøge det ene museum efter det andet og slutte dagen af med en aften i byen. Sådan er det ikke længere.

Prøv at begrænse ambitionsniveauet til f.eks. én attraktion om dagen. Det kan de fleste børn overskue og så bliver der også tid til at lege, observere, holde lange spisepauser, snuse i spændende butikker og finde et offentligt toilet, når bleen skal skiftes.

Undgå køer

I mange af verdens storbyer vil man ofte skulle stå i kø ved de mest populære attraktioner. Men hader børn køer – og ikke mindst ventetid. Et godt råd er derfor at ankomme så tidligt som muligt – gerne lige omkring åbningstid. Her vil der typisk være mindst tryk på. Og som en bonus er dagens attraktion så allerede fjernet fra listen. Resten af dagen kan foregå i jeres eget tempo. I skal jo ikke nå noget.

Snacks og væske

Intet kan ødelægge den gode stemning hurtigere end et sultent eller tørstigt barn. Og selvom man befinder sig i en storby, er der ikke altid lige adgang til en forretning, der sælger mad eller drikkevarer, som man synes er fornuftigt at fylde på sit barn. Desuden kan det også være ret pricey, hvis man befinder sig i en turistfælde.

Sørg derfor altid at have vandflasker og lidt snacks (f.eks. frugt, brød eller slik) med i rygsækken. Du vil takke dig selv for det, når sulten eller tørsten, som ved et trylleslag, kommer over ungerne.

Transport

Der er ingen tvivl om, at den bedste måde at opleve en storby på er på gåben. Det giver også børnene nogle store oplevelser, så kast dig endelig ud i det. Men der er dog grænser og man bør være lydhør, når energien er ved at være brugt op.

Når I når til det punkt, kan det anbefales at springe på en sightseeing bustur eller måske en bådcruise. Det giver ungerne mulighed for et velfortjent hvil og fornyet energi.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News