New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
Parterapi

Giv dit parfold et servicecheck med parterapi i København

ParterapiParterapi kan være en god måde for dig og din partner at få løst jeres problemer på, inden de får vokset sig for store. Når I har børn, kan I have svært ved at finde tiden til at tale og gøre noget sammen. Bor eller arbejder I i hovedstaden kan parterapi i København give jer de rette værktøjer til at komme godt videre.

Lige meget hvor godt og harmonisk dit parforhold er, vil det altid være hårdt for dig og din partner at få et barn. I har ikke lige så meget tid til hinanden mere, og det kan være med til at give ekstra kurrer på tråden og dårligere kommunikation.

Det vil være noget, som jeres barn kan mærke. Derfor er det en god idé for jer, at I overvejer at gå i parterapi. I terapien kan I lære at kommunikere ordentligt, så I stadig får talt om de ting, der er vigtige – selvom jeres børn tager det meste af tiden i øjeblikket.

Et godt sted for jer at lede efter parterapi er i København. Der findes en række forskellige terapeuter, for eksempel Michael Søderberg. Han har specialiseret sig i, hvordan I kan skabe mere nærvær igen, og hvordan I kan blive bedre til at lytte til hinanden. Overvejer I en parterapeut i København, er han altså en oplagt mulighed.

Vælg parterapi i København – tæt på hjem eller arbejde

Når I har børn, har I også meget andet, som I skal nå i en travl og stresset hverdag. Derfor er det vigtigt, at I sørger for at vælge en parterapeut, der har lokaler i nærheden af, hvor I bor eller arbejder. Det skal være nemt for jer at smutte derover efter arbejde – eller hvornår det nu passer jer. Ellers bliver det svært for jer at prioritere det. Så arbejder eller bor I i København eller omegn, så gå til parterapi i København.

Hvis I arbejder inde i København, men bor uden for byen, kan I altså sagtens vælge en terapeut, der har lokaler i København. Så kan I tage forbi på vej hjem fra arbejde og få snakket om jeres problemer. Derefter kan I følges hjem og hente ungerne.

Parterapi er ikke kun for par, der er ved at gå fra hinanden

Mange tror, at parterapi kun er for dem, der er ved at gå fra hinanden. Måske er I ikke kommet så langt ud – heldigvis. Men derfor kan I sagtens opsøge en parterapeut. Det er jo en god ide, at I tager problemerne i opløbet, så de ikke vokser sig så store, at I ikke kan løse dem, og I er nødt til at gå fra hinanden.

Lige som du sender din bil til syn med jævne mellemrum, kan I også sende jeres parforhold til syn hos en parterapeut. Bare det, at I får sat jer ned uden børnene og får talt om jeres forhold, kan gøre, at I får talt om emner, som I ellers ikke ville få talt om. Det kan virkelig være med til at forbedre jeres kommunikation.

Har I et særligt problem, som I gerne vil have bearbejdet, kan I selvfølgelig gå i et længere eller mere intensivt forløb for at gøre det. Det er helt op til jer, hvor ofte I vil komme hos en terapeut. Hos Michael Søderberg har I stor frihed til selv at sammensætte jeres forløb, så det vil klart være relevant for jer at undersøge hans parterapi i København nærmere.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News