Da børn vokser hurtigere, end man lige regner med, er det vigtigt, at de har en seng, som passer til dem. En god seng er vital for en god nats søvn, og en god nats søvn er vital for en god dag. Derfor burde dit barn ikke gå på kompromis, når det gælder det vigtigste møbel på deres værelse. En seng burde være et sted dit barn føler sig afslappet og tryk.

Køb en seng som kan bruges i længere tid

Et barn gennemgår mange udviklingsfaser, hvor en seng helst skal kunne følge med. En tremmeseng bruges til helt små børn, hvorefter sengen bliver opgraderet til en enkeltseng. I stedet for at købe en ny seng hver gang dit barn vokser, er det en god ide at købe en seng, som barnet kan vokse i. En enkelseng kan sagtens bruges i mange år, hvis den købes i den rigtige størrelse. Derfor burde du overveje at købe en enkelseng, som dit barn ikke vokser ud af med det samme. På den måde sparer du både tid og penge, og dit barn kan sove trygt og godt.

En trekvart seng til det lidt ældre barn

De lidt ældre børn vil måske gerne have en lidt større seng end en enkelseng. Det kan være både for bekvemmelighedens skyld, eller fordi de tit har venner på besøg. Derfor er en trekvart seng et godt bud til teenageren i huset. På den måde kan de brede sig lidt mere, og der er plads til eventuelle besøgende venner.

Når børn når teenagealderen, er der nogle, som vokser rigtig meget. Derfor er det dejligt med ekstra plads til de lange ben og arme. Yderligere kan teenageren tage trekvart sengen med sig, når de engang flytter hjemmefra. Se mere hos Trekvartseng.dk og find den perfekte seng til dit lidt større barn.

Hvilke behov har dit barn?

Sørg for at møde dit barns behov når du køber en ny seng. Det kan være at det kunne være en god ide at udnytte pladsen under sengen med nogle skuffer. Så kan dit barn få et mere ryddeligt værelse, hvor det er nemmere at findes deres ting. Disse skuffer kan eventuelt indeholde alle deres sovedyr. Yderligere kan det være, at dit barn har brug for en anden eller en bedre madras, hvis de oplever rygsmerter. Snak derfor med dit barn om deres ønsker når det kommer til en seng.