New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Gratis matematikopgaver for 1. klasse – Her på siden kan du finde gratis matematik opgaver for 1. klasse. Vi har skabt opgaver, der er lige til at gå til. Nogle er bare sjove og andre kræver lidt kræfter. Læs lige opgaverne igennem inden du giver dem til dit barn. Streg eventuelt opgaver som er for svære ud, og lad dit barn få nogle rigtig gode oplevelser med de her ekstra matematikopgaver, som de kan finde ud af at løse.

Børnenettets matematikopgaver for 1. klasse er gratis for forældre og private

Private personer er velkomne til at bruge og udskrive de nedenstående hæfter gratis. Hvis du kommer fra en skole er du også meget velkommen til at bruge de her matematik- og regneopgaver til 1. klasse, men husk at sørg for at indberette det til Copydan, som reglerne foreskriver det 🙂

Simple opgaver: Når vi betegner noget som simpelt, så er det typisk opgaver, der er ensartede, hvor der kun er fokus på den opgave, som barnet udfordres med. Simple opgaver er særlige gode, når børn skal lære nye ting eller har store udfordringer med at lære bestemte kundskaber. Hvad så når barnet begynder at beklage sig over opgaverne er for kedelige og nemme. Så er det en rigtig god indikator på, at barnet skal videre til blandede opgaver.

Blandede opgaver: Blandende matematik og regneopgaver er opgaver, der er gode for barnet, der skal have generelt styrket sine evner. Der er mindre fokus på at indøve og lære nye kundskaber, men snarere at repetere og bedre lære en masse forskellige discipliner, som eleven allerede har kendskab til.

Har du kommentarer eller spørgsmål så skriv endelig til os på skole@boernenettet.dk

Flere gratis matematikopgaver for 1. klassse

Der kommer flere matematikhæfter, regneopgaver og matematikudfordringer her på siden. Vi er på stående fod ved at få udviklet over 30 nye hæfter og skolematerialer her til siden. Vi håber meget, at du kan bruge dem til dit barn. Vi håber meget, at du vil dele denne side med andre, så vi kan sørge for så mange børn som muligt får mulighed for at bruge de her gratis materialer til læring.

Der kommer meget snart også skolemateriale til andre fag her på boernenettet.dk. Det drejer sig blandet om danskopgaver, engelskopgaver, fysikopgaver, tyskopgaver og mange andre fag.

På sigt håber vi også, at vi kan få plads og ressourcer til at udvikle skolemateriale til børn med særlige behov uanset om de er direkte påvirket af hårde udfordringer psykisk som socialt, men også til børn, der lever som pårørende til sygdom hos forældre eller andre børn. Der er behov for mere fokus på både børn med store psykosociale udfordringer såvel som skyggebørn

gratis matematikopgaver for 1 klasse

Opgaver i matematik til andre klassetrin

Og så snart vi får lavet flere bliver de listet her på siden!