New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Gratis matematikopgaver online – Her på siden kan du finde gratis matematikopgaver til forskellige klassetrin. Uanset om du leder efter regneopgaver for 1. klasse, 2. klasse eller matematik opgaver for de lidt ældre klasser, så har vi noget til dig her.

Gratis matematikopgaver online for forældre

Disse opgaver er primært lavet til forældre og private, der kan benytte og bruge alt her gratis. Folkeskoler og andre skoler er også velkommen til at benytte de matematikopgaver, som der er her på siden, så lang tid I har en aftale med Copydan og informerer dem på rette måde om brug af skolemateriale.

 

Vi er løbende ved at udvikle denne side med gratis matematik og regne materialer, og vi håber, at der er til stor nytte og gavn for dig og dine børn.

gratis matematikopgaver online

Mere end matematikopgaver

Vi er meget taknemmelige over I bruger denne side, og vi regner med snarrest at udvidde med både flere matematik opgaver for de forskellige klassetrin såvel som opgaver til andre fag som danskopgaver, engelskopgaver, tyskopgaver, historieopgaver, fysikopgaver og så videre.

Opgaver og skolemateriale til børn med specielle behov

Sidst men ikke mindst håber vi snart at kunne lave opgaver og skolemateriale til børn, der har psyko-sociale udfordringer om det være relateret til autisme, ADHD eller andre specielle behov. Det bliver dog først på sigt, når indtægterne fra de store fag kan være med til at dække udgifter til materialer til de børn (og dermed også forældre), der har store udfordringer i hverdagen.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv til skole@boernenettet.dk og så skal vi så hurtigt som muligt forsøge at svare på dine forespørgsler!

Virksomhedsinfo:

Boernenettet.dk er en del af

KH Medier
CVR: 37103012
Marielundvej 46B
2730 Herlev

regneopgaver for alle klassetrin