New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Hos Børnenettet har vi udviklet en hel sektion med gratis skolematerialer til dig og dine børn. De sidste par år med rigtig meget hjemmeskole har gjort, at vi er begyndt at lave opgaver til vores egne børn, og dem vil vi gerne dele med dig.  Som privatperson er det gratis at bruge alle skolematerialer her på siden – men hvis du er lærer eller på en anden måde repræsenterer en skole, institution eller anden type virksomhed, så skal du når du bruger materialerne her på siden indberette det til Copydan – Tekst og Node under gældende regler.

gratis skolematerialer

Matematikopgaver for alle klassetrin

Her kan du finde links til oversigter med matematik for de forskellige klassetrin. Hver side udvikler sig, og der kommer løbende til at være fokus på forskellige typer opgaver indenfor hvert klassetrin.

Dansk opgaver for alle klassetrin

På sigt får vi også en lang række dansk opgaver her på Børnenettet. Ligesom ovenstånede matematikopgaver, så er dansk opgaver også fordelt på klassetrin. Der kommer en oversigt med links nedenfor:

Historie opgaver for alle klassetrin

Vores historiske opgaver er også fordelt på alle klassetrin. Det er en blanding af vigtig historisk viden og historiske fun-facts. Du kan finde opdelingen af Historie opgaver nedenfor:

Der kommer løbende flere typer opgaver online på hjemmesiden. Som privatperson kaster du dig bare ud i det og downloader løs. For virksomheder og institioner så bedes I indberette jeres brug til Copydan.