New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Guide: Sådan får du flere penge til børnenes julegaver

Julen er hyggelig, men for mange er det også en rigtig hård tid på året. Har man et stramt budget, kan det være meget svært at finde nok penge til både julemaden og især julegaverne. For børnene er julen noget helt særligt, og selvom du ikke behøver at give dine børn store og dyre gaver, ønsker du helt sikkert at give dem en dejlig og hyggelig jul alligevel. Herunder finder du nogle gode råd til, hvordan du kommer gennem julen med skindet på næsen.

 

Spørg din bankrådgiver

Først og fremmest kan du altid høre din bank, om de kan finde en løsning. Hvis du har større lån, kan du muligvis lave en god aftale med banken. I mange tilfælde kan du nemlig få en afdragsfri løsning i en måned. Det betyder, at du i december måned kan bruge pengene på julegaver til børnene i stedet for at betale tilbage på dit lån. Det giver dig et stort økonomisk pusterum i julemåneden, så du kan møde december uden bekymringer eller dårlig samvittighed. Så længe du ellers betaler dine afdrag og regninger til tiden, vil du højst sandsynligt få en aftale i hus.

 

Spar op og køb de bedste julegaver

Får du ingen bankaftale om en afdragsfri måned, er det naturligvis også en mulighed at spare op. Det kan synes åbenlyst, men hvis du eksempelvis opretter en såkaldt juleopsparing, og hver måned indsætter et mindre beløb på opsparingen, har du langt flere penge at holde jul for. Det betyder, at du kan opfylde dine børns juleønsker. Du behøver ikke at lægge mange penge på en konto hver måned, men undersøg eventuelt, hvor meget du har tilbage, når har betalt alle de månedlige udgifter. Har du ikke mulighed for at stoppe afdragsbetalingen i december eller spare op, er det selvfølgelig også muligt at tage et lån, hvis du står og mangler pengene her og nu. Hvis du vælger den løsning, skal du dog være opmærksom på, at du vælger det rigtige lån for dig. Vær helt sikker på, at du ved, hvor meget og hvornår du skal betale tilbage.

 

Tag på udsalgsshopping

En anden måde, du kan spare mange penge på, er at gå efter udsalgsskiltene. Mange danskere køber både ind til julemiddagen og diverse julegaver kort før jul, og det er dyrt. De fleste butikker sætter gradvist priserne op, jo tættere vi kommer på jul. Derfor er det værd at være i rigtig god tid og planlægge dine juleindkøb. Har du brug for at spare mange penge på julegaver og andre juleindkøb, kan du med fordel sætte kryds i kalenderen på dagen, der bliver kaldt Black Friday, som typisk ligger sidst i november. På denne dag er der mange penge at spare. Hvis du vil få det meste ud af dagen, skal du sørge for at planlægge dine indkøb inden. Udover Black Friday har butikkerne naturligvis også andre gode tilbud hele året rundt, og derfor kan det være en god ide at holde øje med udsalgsperioderne.

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News