New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
bemer horse set

Har din hest brug for hjælp? Så er bemer terapi måske noget for dig

Hvis du er hesteejer, så kender du sikkert følelsen af at være magtesløs, hvis du kan mærke, at din hest ikke er på toppen. For dig er en hest er ikke bare en hest. Hesten kan både være din hobby, din sportskammerat eller din kollega, men højst sandsynligt er den først og fremmest din bedste ven – og ingen kan lide, at se sin bedste ven være ude af sig selv.

Hvis du oplever, at din hest ikke er helt sig selv, hvilket kan skyldes flere ting, så kan bemer terapi måske være noget, du burde undersøge og overveje.

Hvad er bemer terapi?

Bemer terapi er en terapiform, som faktisk kan bruges til dyr og mennesker. Det, der gør denne slags terapi unik er, at der bruges et Hertz signal, som vil hjælpe kroppen med helingsprocessen – uanset om det er dyr eller menneske – og det er næsten uanset hvilken heling, der skal til. Det er altså en stimulering, som kan hjælpe din hest med dens specifikke problematikker.

Hvordan kan bemer terapi hjælpe min hest?

Din hests problem er højst sandsynligvis noget bemer terapi kan afhjælpe i form af bemer horse set. Det er altså uanset, om der er tale om smerter eller sygdomme lokaliseret i din hests lede og muskler, om der er problemer med din hests blodcirkulation eller fordøjelsesproblemer. Bemer terapi kan såmænd også hjælpe mod din hests nervøsitet før stævner eller konkurrencer, og endda også, hvis din hest lider af stress, når den skal transporteres.

Bemer har altså gode resultater både ved behandling, men også ved forebyggelse af eventuelle skavanker din hest kan opleve. Bemer terapi kan også være god og have en positiv effekt, hvis du kan se, at din hest har problemer eller lider under noget som du ikke kan genkende eller lokalisere.

Fjern psykiske og stress-relaterede problemer

Det kan også være psykiske eller stressrelaterende problematikker du oplever fra din hest og hvis det er det, så skal du heller ikke tøve med at overveje og undersøge, om bemer terapi kan afhjælpe din hest, og dermed også dig. Sandsynligheden for at det vil give positive resultater nemlig meget stor.

Bemer terapien har nemlig været brugt til, og endda haft positiv effekt, problematikker, der involverer din hests restitution, din hests psyke, hvor det virker afslappende for din hest, men som sagt også ved enhver skade, hvor den både kan virke behandlende og forbyggende.

Der findes altså ikke mange årsager til ikke at overveje bemer terapi.

Hvad skal jeg gøre for at prøve det af på min hest?

Bemer horse set kommer som et hestedækken, som din hest højst sandsynligt allerede er vant til at bruge, så det er en fordel. Sættet består desuden af gamacher, som giver din hest en helkropsbehandling. Du kan leje et bemer horse set pr. ugebasis, men det kan også købes. Hvis du vil vide mere eller bare har spørgsmål, så har du også mulighed for at blive kontaktet på mail.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News