Det er altid hyggeligt at tilbringe tid sammen med sine børn. Gode stunder og kvalitetstid er med til at bringe gode minder, som man senere kan kigge tilbage på med et smil. Der er mange forskellige aktiviteter, som man kan lave sammen med sine børn. 

Man kan lege, gå en tur eller se en film sammen hele familien. En anden ting, som man kan gøre sammen med sine børn, er at sætte sig ved et bord og holde en hel eftermiddag fri, hvor der er både plads og tid til at udfolde ens kreativitet og skabe noget sammen, som man kan kigge tilbage på. 

Ønsker du at være krea med dine børn, så er der nedenfor samlet tre gode bud på nogle kreative, og samtidig nemme, projekter, som du og dine børn kan hygge sig med.

Find limpistolen frem og udnyt gammelt legetøj 

Der findes mange sjove og nemme projekter, som man let kan lave med sine børn ved brug af limpistoler. På børneværelset er der helt sikkert en masse gamle legetøjsfigurer lavet af plastik, som børnene ikke længere leger med. 

Få kigge igennem skuffer og skabe og saml alt det gamle legetøj, som børnene ikke længere bruger. Med ganske få midler er det nemlig let og enkelt at få dem forvandlet til nogle nye og fine projekter, der kan pyntes med rundt i hele huset. 

Det er for eksempel en mulighed at få skabt nogle nye greb til kommoden eller knager, der kan hænge på børnenes værelser. Det er også let at få dem lavet om til pynt, der kan placeres rundt omkring i boligen og ses tilbage på, som et dejligt minde. 

Pynt syltetøjsglas 

Et sjovt projekt, som samtidig er enormt budget besparende, kan være at finde og udnytte gamle syltetøjsglas, som man har til at stå i køkkenskabene. Med brug af tusser til glas og limpistoler, så er det en let og sjov aktivitet for børnene at dekorere glassene med flotte tegninger, samt klistre alverdens finurlige dimser, knapper og palietter på, lige som de ønsker.

Glassene kan efterfølgende blive brugt til opbevaring eller som lysestager, der kan stå og pynte på spisebordet.

Vær kreativ med maling

Nogle børn er ikke så vild med at klippe og klistre. For dem er der også masser af kreative projekter at tage af. En sjov og hyggelig aktivitet kan være at samle hele familien til en hyggelig gåtur langs stranden, hvor der undervejs kan samles sten op, som skal med hjem. 

Når man kommer hjem fra turen skal stene bruges til at blive malet på. De kan derefter placeres rundt omkring som fin pynt, der bringer dejlige minder frem.