Har du børn så kender du allerede til hvilken tryghed en babyalarm kan give, når dit barn skal sove.

Der findes et utal af forskellige mærker når det gælder babyalarmer f.eks. NeoNate, Phillips, og Motorola. Mange af de nye modeller har droppet de traditionelle AA og AAA batterier. Hvis du har en med et internt batteri som oplades med micro USB eller USB-C, så kan man i stedet for et vægoplader benytte en powerbank.
En powerbank er en lille ekstern strømforsyning du kan have med dig på farten.

Det betyder at står du i en situation hvor din babyalarm er gået død for strøm så kan du tilslutte den en powerbank og derved lade den op uden brug af en vægoplader.
En powerbank kan oplade både baby og voksen enheden hvis den har 2 USB udtag, så kig efter modeller som har dette. Både Anker og RAVPower laver flere typer og modeller af powerbanks som har 2 eller flere strømudtag. Powerbanken kan naturligvis også benyttes til at oplade din mobil hvad enten det er en iPhone eller Android du har.

Udover at kigge efter en powerbank med 2 eller flere strømudtag, så skal man også være opmærksom på hvor mange mAh den har.
Desto flere mAh din powerbanken har desto flere opladninger af både babyalarm, men også din mobiltelefon.

Vi anbefaler at vælge en powerbank med mindst 10.000mAh, men de kan også fås med 20.000mah eller mere.
Man bruger ca. 2600-3600mah på at oplade en iPhone til 100%. Babyalarmer er lidt mindre, da de ikke har lige så store batterier som de fleste mobiltelefoner.
Sidst men ikke mindst skal du sørge for at du har de kabler der skal til for at oplade din babyalarm. Vi anbefaler at hver alarm enhed har hver sin ledning, så de kan lades op på samme tid.