New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Hvilke møbler har du brug for, når baby melder sin ankomst?

Fra det øjeblik hvor de to streger toner frem på graviditetstesten, begynder spørgsmålene at myldre frem hos de kommende forældre. Der er rigtigt meget der skal være styr på når en lille ny melder sin ankomst. Tøj i mange størrelser, bleer, sutter og stofbleer. Denne artikel beskæftiger sig med de møbler du som kommende forældre bliver glade for at have købt inden den lille ny melder sin ankomst.

Stuen skaber rammen om familiens hverdag

For mange nye forældre kommer stuen til at danne rammen om dagligdagen. Det er her mor ammer, her de spændte gæster møder den lille ny for første gang og her far falder i søvn på sofaen med baby sovende på maven fordi han er træt efter en lang nat med mange forstyrrelser.

Derfor er der også naturligt at det er her familien indretter sig med de vigtigste ting inden for rækkevidde. Det kan betyde, at der skal investeres i noget mere opbevaring. Det kan være et skab eller en kiste, hvor i hurtigt kan gemme noget af rodet af vejen, hvis der kommer uventede gæster. Med tiden vil legetøjet hobe sig op i stuen, fordi den lille vil være tæt på sine forældre. Det kommer til at betyde, at i skal rydde op tit. I kan også omfavne barnets lyst til at være tæt på jer, og gøre det lettere for jer selv ved at købe en lille slagbænk, kuffert eller kiste hvor legetøjet kan gemmes, når det ikke er i brug. Rigtigt mange vælger også at investere i en højstol med ekstra indsats til spædbørn. På den måde kan den lille komme op og være med, når de voksne sidder ved spisebordet.

Et sidste møbel som mange har glæde af, er kravlegården. Her er plads til alt den lille babys legetøj og tilbehør, når den ikke er i brug, og så fungerer den som et sikkert sted at lægge den lille, hvis mor har brug for at have hænderne fri. I takt med at den lille bliver større fungerer kravlegården også som et lille rum i rummet, hvor du kan være helt sikker på at de bliver, også selv om du vender ryggen til i to sekunder.

Soveværelset får helt nye funktioner

Med en lille ny i huset bliver sammenhængende søvn et fjernt minde. Tit er mor eller far oppe flere gange i løbet af natten, og det giver derfor god mening enten at investere i en vugge eller en bedside crib, som er en tremmeseng der er åben i den ene side, hvor den fæstnes til forældrenes seng. På den måde har forældrene babyen helt tæt på i løbet af natten, og hvis der bliver behov for en lur i løbet af dagen.

På børneværelset er der ro

Børneværelset bliver sjældent brugt særligt meget i den første tid, mange forældre foretrækker at have baby tæt på, når de skal op om natten, og det betyder at, den lille sover sine første nætter inde hos mor og far.

Men det betyder ikke, at børneværelset ikke har en funktion endnu. Udover at være stedet i opbevarer store dele, af alt det i har købt og fået i gave, så er det ofte også her, puslebordet får sin plads. Det er også på børneværelset, at der er plads til, og mulighed for at trække sig tilbage så en gærdende baby for eksempel ikke vækker far når mor ammer i løbet af natten.

Derfor er der også rigtigt mange, der er rigtigt glade for, udover tremmesengen, puslebordet, og møbler til opbevaring også at have en lænestol eller gyngestol stående i børneværelset.

hjemlignemlig.dk kan du finde masser af inspiration til indretning, når storken melder sin ankomst, og til livet med småbørn generelt.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News