Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange gravide, der har et ønske om at holde sig i form under deres graviditet. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med det.

Er du gravid, og har du et ønske om at holde din form ved lige, kan du måske nikke genkendende til, at det kan være svært at finde ud af, hvordan du skal gøre det.

Heldigvis er det noget, du får tre forslag til herunder. Der er selvfølgelig en god chance for, at der er et af disse forslag, der falder i din smag.

Gåture

Faktisk behøver du ikke at kaste dig ud i noget helt vildt, hvis du har et ønske om at holde dig i form som gravid.

I rigtig mange tilfælde er det nemlig nok, at du blot går et par raske ture. Det er vigtigt, at det sker i et tempo, som du selv er komfortabel med, men det skal gerne være et relativt raskt tempo.

Der er mange gravide, der tror, at det ikke er nok at gå et par gode ture, hvis man vil holde sig i form. Det er dog ikke tilfældet, hvis blot man sørger for, at det sker i et raskt tempo, og at der er lidt distance på.

Bassintræning

Du kan også vælge at kaste dig en tur i vandet til en graviditetstræning. Her vil der være tale om en særlig form for bassintræning, der er lavet specifikt til gravide.

Fordelen ved denne type træning er, at den er meget mild, og derfor vil det også være et godt valg for dig, der har gener og har brug for smertelindring.

Selvom du ikke har det, betyder det dog ikke, at denne type træning er udelukket. Tværtimod er det en form for træning, der kan være til stor gavn for alle gravide.

Styrketræning

Styrketræning kan også være rigtigt godt under din graviditet, men det er meget vigtigt, at det bliver gjort ordentligt.

Hvis du ikke er vant til at styrketræne, er det en god idé at alliere dig med en personlig træner, der har speciale i graviditetstræning. Han eller hun vil nemlig kunne vejlede dig og rette på din teknik, så det hele gøres ordentligt.

Desuden vil en sådan træner også kunne hjælpe dig med at få lavet en god træningsplan, der tager højde for det faktum, at du er gravid.