New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Hvorfor er en strækvikle bedre?

Der findes efterhånden mange måder at transportere en lille baby. Klapvognen og barnevogne er klassisk eksempler på transport redskaber, der bliver brugt til at transportere små børn rundt på. Med inspiration fra andre verdensdele er viklen blevet introduceret. Der findes forskellige typer vikler såsom ringvikler og så naturligvis en strækvikle. Ringviklen som nok de fleste bruger den har en ujævn vægtfordeling, da den kun går op over den ene skulder. I princippet kan en ringvikle også være en strækvikle, men det er langt oftere at en strækvikle bruges som et mere balanceret redskab til transport af den lille baby. Når jeg pointerer, at det er balancen i strækviklen der er den geniale feature, så er det netop fordi, når du vandrer rundt med den lille baby i mange timer, som for eksempel hvis du har taget viklen med på ferie, ja så er det vigtigt, at du ikke har en uligevægtig belastning på dine skuldre og mave. Der er efterhånden en del forældre, der har prøvet at få rigtig ondt i skuldrene og armene på grund ringvikler. Det problem har man ikke med strækvikler, som typisk fordeler vægten ligeligt over kroppen, og ikke giver moderen eller faderen varige men.

Bobas strækvikle er vores favorit

Bobas strækvikle fra Koalabarn.dk er den vikle vi bedst kan lide og efterhånden har brugt på flest rejser. Det er nemlig på rejserne at en strækvikle kommer til sin fulde ret. Du kan finde strækviklen fra Bobas her hos Koalabarn. Vær dog opmærksom på at denne vikle ikke er økologisk. Den kan til gengæld maskinvaskes, og den kan holde op til 18 kg’s baby, og er max anbefalet alder er 3 år. Bobas strækvikle er produceret af 95 % bomuldsgarn og kun 5 % spandex, der giver strækviklens elasticitet.

Hvis du er mere den type der er interesseret i barnevogne, så kan du finde barnevogne på udsalg her!

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News