New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
hvornår har man ægløsning

Hvornår har man ægløsning?

Med en ægløsningstest kan du få helt styr på, hvornår du har ægløsning, og det er vigtigt, hvis du og din partner ønsker at blive gravide. Det er nemlig her, at I har allerstørst chance for at gøre jeres drøm til virkelighed. Læs med her, og lær din krop bedre at kende!

hvornår har man ægløsning

Din krop sender en masse signaler, når du har ægløsning. Op mod 20 % af alle kvinder oplever faktisk kramper i den ene side af underlivet, når de har ægløsning. Har du svært ved at læse din krops signaler, er der heldigvis andre måder, hvorpå du kan finde ud af, hvornår du har ægløsning.

Kend din menstruationscyklus

De fleste kvinder har ægløsning ca. 14 dage før deres menstruation. Har du en regelmæssig cyklus, er det derfor nemt at beregne, hvornår det er tid til at komme i gang med familieforøgelsen.

Jeres chancer for undfangelse er nemlig allerhøjest i dagene op til og efter din ægløsning – altså når dit æg frigives fra en af dine æggestokke.

Vær helt sikker med en ægløsningstest

Vil du være sikker på, at du har regnet rigtigt, kan du med fordel købe en ægløsningstest. Den smarte løsning viser præcist, om du har ægløsning eller ej – og forbedrer dermed jeres chancer for undfangelse.

Du kan købe en sikker ægløsningstest her!

Din kropstemperatur stiger ved ægløsning

Din kropstemperatur kan fortælle en del, hvad angår tidspunktet for din ægløsning.

Måler du din temperatur på det samme tidspunkt hver morgen, vil du hurtigt erfare, at din kropstemperatur gradvist falder i den første halvdel af din cyklus. Så snart du har haft din ægløsning, vil din temperatur stige – ca. en halv grad.

Holder du øje med din temperatur, vil du med andre ord hurtigt kunne danne et overblik over, hvornår du har ægløsning.

Dit udflåd afslører, hvornår du har ægløsning

Du har helt sikkert bemærket, at dit udflåd ændrer sig i løbet af din menstruationscyklus. Men vidste du, at den ændres som følge af din ægløsning?

Selvom det måske ikke lyder særligt lækkert, bør du derfor lære dit udflåd bedre at kende. Det er nemlig dit udflåd – og mængden deraf – der fører din partners sædceller op til dit æg.

Lige efter din menstruation har du formentlig ikke særligt meget udflåd. Chancerne for undfangelser er derfor ikke særligt høje.

I dagene op til din ægløsning vil mængden af dit udflåd øges, og det bliver samtidig mere smidigt.

I tidsrummet omkring din ægløsning vil du normalt kunne trække dit udflåd et par centimeter mellem to fingre, uden at det knækker.

Det skal være sjovt at lave børn

Chancerne for undfangelse er på sit højeste i tidsrummet omkring din ægløsning. Når det er sagt, er der ingen mirakelkur, der garanterer, at storken finder vej til jer.

Er du sund og omkring 25 år gammel, har du og din partner omkring 25-30 % chance for at blive gravide – hver måned. Godt 85 % af alle frugtbare par i 25-35 alderen når derfor at blive gravide inden for 12 måneder.

Så sørg for at have det sjovt og hygge jer med jeres nye familie-projekt. Det er den bedste start på livet, I kan give til jeres kommende barn!

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News