New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

De italienske strande er perfekte for både små og store vandhunde

Italien er det perfekte sted at tage hen, hvis både du og dine børn er vilde med vand. Det er en god ide at have badeudstyr som f.eks. en ”funtube” med. Den kan give mange timers sjov i vandet.

Holder både du og dine børn meget af vand, er det en god ide for jer at overveje, om årets sommerferie skal gå til Italien. Der kan I være sikre på sol, varme og ikke mindst badevand i en meget behagelig temperatur. Det gør, at både små og store vandhunde kan boltre sig i vandet, lige så længe de har lyst til. I behøver ikke at gå op, fordi der er nogen, der begynder at fryse.

Der er mange forskellige strande at vælge imellem i Italien. Hvilken I skal vælge, kommer derfor helt an på, hvad I ellers er til. Ved Rimini stranden kan I både bade og hygge jer ved stranden og tage i forlystelsespark eller i vandland, når ungerne har lyst til at prøve noget andet. Ved Venedigs Lido kan I voksne få styret jeres behov for kultur, og børnene kan lege i vandet. I kan også vælge Bibione, hvor der udover gode muligheder for at bade også er gode muligheder for at spille beachvolley.

Hav det rette udstyr med på badeferien

Når I tager på badeferie i Italien, er det en god ide, at I har det rette udstyr med. Kører I selv derned i bil, har I mulighed for at have rigtig meget forskelligt med, men også hvis I tager flyet, kan I pakke nogle ting ned i kufferten. Det gør det bare endnu sjovere for jer at være i vandet og på stranden.

Kan dine børn godt lide at tumle i vandet, og er de ikke helt små, så prøv en funtube. Det er en stor oppustelig ring med et hul i. Den er lavet, så den kan spændes efter en speedbåd, men I kan også sagtens trække hinanden rundt i den. I kan også bruge den til at ligge og dase på i poolen eller spænde den efter en sejlbåd, hvis I har sådan en.

Funtuben kan pakkes sammen, så den ikke fylder så meget. Den er derfor nem at have med i kufferten eller i bilen. Sørg for at købe en pumpe og et reb til den også – så bliver det meget nemmere at puste den op og at bruge den efterfølgende.

Få styr på fly og feriebolig på samme tid

Hvis du tænder mest på fleksible rejser til Italien, men samtidig også gerne vil have styr på det hele hjemmefra, kan det være en god ide, at du vælger et bureau, hvor du kan booke både fly og feriebolig det samme sted. På den måde kan du hurtigt få det hele på plads og samtidig finde et sted at bo, der ligger lige ved stranden.

Det er ofte en stor fordel for jer, at I bor lige ved stranden frem for, at I skal køre i bil, hver gang I skal derned. Det giver både problemer i forhold til at parkere, men gør også, at I kommer til at være der meget mindre. Når I skal pakke en bil og få børnene stuvet ind i den, inden I kan komme på stranden, kommer I ikke til at være der på samme måde, som hvis I bare kunne tage håndklædet under armen og gå derned.

Når du gerne vil bo tæt ved stranden, er det altid en god ide, at du booker i god tid. Det øger sandsynligheden betragteligt for at få et lækkert sted at bo tæt ved vandet.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News