New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Jul: Få inspiration til børnenes julegaver

En jul uden gaver vil aldrig kunne fungere i vores samfund, i hvert fald ikke for børn.

Julen er ikke blot hjerternes tid, men også børnenes tid, så hvis du er mor, gudmor, moster eller mormor til et lille barn, så skal ud for at købe den perfekte gave. I denne artikel får du inspiration til børnenes julegaver. Et barn kan i princippet være fra 1 til 17 år, men vi har valgt at lægge vægt på gaver til de mindste børn, nærmere betegnet børn under 10 år.

 

Tumlemøbler

I dag findes der en lang række forskellige møbeltyper, inklusiv tumlemøbler.

bObles lancerede det første tumlemøbel i 2006, og sidenhen er det gået imponerende stærkt for den danske virksomhed. Bolette Blædel, opfinderen af tumlemøbler, er blevet hædret med op til flere designpriser og har desuden høstet stor international anerkendelse for sine produkter. Tumlemøbler er børnevenlige møbler, som indbyder til leg og bevægelse.

Det karakteristiske ved producentens produkter er, at de byder på skridsikre overflader, kraftig skumkvalitet og bløde kanter. De klassiske tumlemøbler samt tumledyr passer perfekt ind i det moderne hjem, og de er endvidere nemme at rengøre.

Elefanten, myreslugeren, ællingen, krokodillen og skildpadden er blot nogle af de tumledyr, der står i høj kurs blandt de kære danske børn. Du kan klikke her, hvis du gerne vil købe tumlemøbler til din lille guldklump.

 

Legepladsudstyr til haven

De fleste danske børnefamilier bor i nærheden af en eller flere legeplads(er), men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan skabe en legeplads i haven. Ønsker du at forkæle et barn, som du holder meget af, så kan du med god samvittighed investere i legepladsudstyr til haven.

Legepladsudstyr er et vidt begreb, da det dækker over både gynger, svævebaner, klatrenet, rutsjebaner, legetårne og meget mere. Har dit barn altid ønsket sig sin egen private legeplads, så kan du gøre den drøm til virkelighed ved at købe noget af det udstyr, som der forhandles på nettet. Der er selvfølgelig grænser for, hvad man kan finde plads til i en have, men det burde være muligt at finde plads til både en gynge og en sandkasse. Læs mere på www.lilletrae.dk ved interesse.

Leder man efter en alternativ julegaveidé til de mange udstyrsdele til legepladsen, så kan man overveje at købe en trampolin. Det forholder sig nemlig således, at trampoliner er populære blandt alle børn, små såvel som store. Du kan dermed give barnet en gave, som han eller hun vil kunne få glæde af i mange gode år.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News