New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Julegavetrends i 2018

Juletid er gaveønsketid, og for hvert år der går, bliver der mere og mere, man kan vælge imellem, når tankerne falder på, hvad man ønsker sig til jul. Børn bruger timevis på at sidde og bladre i de glittede kataloger fra legetøjsforretninger og stormagasiner. De sætter kryds ved det, de ønsker sig, to krydser ved det, de virkelig ønsker sig og så videre, indtil der ikke er plads til flere krydser. Alt imens sidder de med det dér fjerne glimt i ansigtet, der fortæller, at de et eller andet sted derinde allerede er i gang med at lege, cykle, køre på løbehjul eller spille Fortnite med den nye gamermus.

For selv om der forekommer at være temmelig lidt nyt under solen, når det kommer til julehygge, julebag, julepynt, julekalendere og juleudsmykninger i forretnings-vinduer, så er der nye trends for julen for hver gang, det igen bliver december. Julen 2018 er ingen undtagelse. Og i forlængelse af de senere år går trenden i retning af teknologiske og digitale gaver.

Segboard scorer højt

I år står et segboard – et elektrisk løbehjul med parallelle hjul, der ved hjælp af en elektromotor, et gyroskop og den kørendes balanceevne, kan køre op til 20 – 30 kilometer i timen – højt på mange lidt større børns ønskeliste. På Rabatkongen.dk findes en hel guide til segboard og man kan også finde rabatkoder og rabatkuponer til køb af segboards på Rabatkongen.

segboard

Digitale julegaveønsker er der også masser af muligheder for – både det fysiske isenkram og det blødere software. Spilkonsoller som PlayStation4 og X-Box One er høj kurs på hos mange børnefamilier, og også spil til både konsollerne og til computeren er ligesom tidligere år meget populære julegaveønsker. Spillet Fortnite har gået sin sejrsgang blandt både børn og voksne verden over, og det er kun lige begyndt.

Et mirakel af et westernspil

Blandt nyhederne i julehandlen 2018 er det længe ventede westernspil Red Dead Redemption II, der allerede få dage efter udgivelsen sidst i oktober 2018 havde taget både anmeldere og spillere verden over med storm. Red Dead Redemption II kaldes af kritikerne for ”et mirakel” og udfordrer alt, hvad man tidligere har set og troet muligt, når det kommer til grafik, lyd, gameplay og storyline. Spillet er et westernspil, og der er på ingen måde skruet ned for skyderier, blod og voldsomheder, så det henvender sig primært til de større tennagere. Det er også en god idé at tjekke på rabatkongen.dk om der er nogle af forhandlerne, der har julerabat på spil.

Husk bredbånd til julegaven

Hvis husets teenager(e) – og resten af familien – skal have fornøjelse af de digitale muligheder, så skal der en kraftig og stabil internetforbindelse til. Internetudbyderen Hiper har opgraderet sit netværk og kan nu levere lynhurtigt internet til lavpris gennem både telefonstikket, antennestikket og fiber. Hastigheden kan ved fiber og kabel-tv forbindelse komme helt op på svimlende 1.000 megabit per sekund (også kaldet gigabit internet). På Hiper.dk kan man selv tjekke, om Hiper kan levere bredbånd, der hvor man bor. Kan de det, så kan man finde en 100 kr rabatkode til Hiper på rabatkongen.dk , en rabat som bliver fratrukket den første måned. Sommetider tilbyder Hiper også gratis oprettelse af bredbåndsforbindelser.

En hurtig og stabil bredbåndsforbindelse er en forudsætning for at kunne få fuld glæde af internettets mange tilbud på og muligheder for streaming (afspilning via nettet) af både musik, podcasts og film via populære tjenester som Netflix, HBO-Nordic, Viaplay, Blockbuster, Spotify, Tidal, Apple Music og så videre. Hold øje med rabatkongen.dk for rabat koder og rabatkuponer til de mest populære streamingtjenester. Mange af dem sælger også gavekort, så et års fri film eller musik (eller begge dele) er også en oplagt gaveidé i julen 2018.

Lego booster klodserne

Midt i alle de nye højteknologiske og digitale tilbud og muligheder skal man imidlertid ikke glemme, de klassiske julegavehits. Lego-klodser har været så godt som sikker under juletræet i børnefamilier siden introduktionen tilbage i midten af 1950erne. De populære klodser har imidlertid udviklet sig i takt med verden omkring, og på mange syv til 12-åriges ønskesedler i år står der Lego Boost. Lego Boost giver børnene mulighed for på en nem og intuitiv måde at programmere de robotter, man bygger. På den måde kan der komme anderledes liv til f.eks. Lego Ninjago-klodserne og børnene lærer samtidig basal programmering på en sjov måde. Billige Legoklodser finder man blandt andet på websitet Klodskassen :https://www.klodskassen.dk/shop/frontpage.html

Der er masser af julegaveidéer på Rabatkongen og ganske mange af dem kan man spare penge på med en rabatkode eller rabatkupon fra Rabatkongen. Julen vare længe, men den behøver ikke at koste mange penge.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News