Mange forældre går efter det bedste udstyr til deres børn. Udover gode mærker hvor kvaliteten er i top som bl.a. åndbar, bomuld, uld er det ligeledes vigtigt for mange forældre, at børnene sover trygt og behageligt om natten med en komfortabel dyne. Det gør, at børnene trives mere kropsligt, som er et vigtigt led inden for generel sundhed og udvikling.

En god nattesøvn er vigtig og især for børn

Søvn er sundt og især for børn. Det er her kroppen, hjernen og sindet finder hvile til at oplade til en ny dag. Små børns hjerner er nemlig ikke udviklet som voksne, hvilket gør at de fodres dagligt med mange stærkere sanseindtryk, som skal bearbejdes. Dette sker bl.a. via deres nattesøvn.

Hvorfor vælge en kugledyne til dit barn

Kugledyner er lette samtidig med at de virker kropsligt beroligende. Denne stimulation og sanselighed kan gavne børn, som kan være opfyldt af mange indtryk og heraf har svært ved at falde i søvn – derfor har mange kigget hen mod en kugledyne til børn, da nogle børn oplever at sove bedre og hurtigere med sådan en dyne. At sove godt er sundt for børn og deres generelle udvikling. Det være sig både psykisk og fysisk.

Et trygt sovested for børn

De fleste mennesker værdsætter et trygt og komfortabelt sted samt rum at sove i. Dette gælder ligeledes for børn. Sørg for hyppig udluftning ligeledes luftning af puder og dyner. Det øger ens søvnkvalitet med friske puder og dyner. Et varmt rum kan dog være svær at falde søvn i. Så tænk i et trygt og rart sovemiljø for dit barn. Søvnen er vigtig for at lade op og have kræfter til en ny dag, hvor især børn bruger sig selv meget via legen gennem kroppen.

Har du ikke prøvet en kugledyne før?

Har du endnu ikke fået købt en kugledyne til dit barn, så kunne det måske være en idé at prøve af. Flere forældre oplever mærkbar bedre søvn hos deres børn, hvilket fordrer, at de også trives bedre.

Det er dog ikke alle, der mærker forskellen med en kugledyne, hvorfor det i første omgang skal ses som værende en test. Det kan endvidere være en udfordring at få sit barn til at ligge med den nye dyne, og det kræver derfor noget tilvænning, før den reelle effekt kan vurderes. Dette er vigtigt at have in mente, før man køber en kugledyne til børn.