New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Kunsten at finde den rette hund til børnefamilien

Har du besluttet dig for, at familien skal udvides med en hund, så har du uden tvivl været i gang med at undersøge, hvilken hund der er den helt rigtige til din familie. Er det endvidere en børnefamilie, er der flere forholdsregler, som man skal tage sig. Det kan være en jungle at finde hoved og hale i de mange forskellige racer, og har man endvidere læst diverse fora gennem, vil man hurtigt opleve, at hundeejerne som udgangspunkt altid mener, at lige præcis deres hunderace er yderst børnevenlig.

I denne artikel vil vi belyse nogle af de vigtige faktorer, som du skal være opmærksom på, når du skal ud og finde hund til din familie.

Gør dig nøje overvejelser om hundeforsikringen

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at du skal tegne en hundeansvarsforsikring, når du ejer en hund i Danmark. Det er underordnet, hvilken hunderace du i sidste ende vælger at købe. En hundeansvarsforsikring er lovpligtig, og derfor kommer du ikke udenom denne. Dog kan man overveje også at tegne en udvidet hundeforsikring, som vi herfra gerne vil slå et slag for, at man som hundeejer overvejer meget nøje.

Selvom den almindelige hundeforsikring egentlig dækker ganske fint, så er der nogle ting, som den ikke dækker. Bliver din hund eksempelvis syg og skal til dyrlægen, så vil du selv hænge på regningen, medmindre du har tegnet en udvidet hundeforsikring med dertilhørende hundesygeforsikring.

Vi anbefaler derfor, at du tænker over, om ikke den mindre ekstra månedlige omkostning vil være godt givet ud.

Søg efter informationer på nettet

Internettet er fuld af brugbare informationer omkring hunde til børnefamilier. De mange forskellige hunderacer, der i dag findes, har alle deres fordele og ulemper i forhold til børn og andre omstændigheder. Det kan endvidere være en rigtig god idé at spørge eksperter til råds, som har en upartisk holdning til hunderacer. Ofte vil man nemlig opleve, at folk roser deres egen hunds race til skyerne, men hvor det for dig er mere værdifuldt at høre, hvad eksempelvis en hundetræner eller lignende har at sige.

Det er vigtigt, at man træffer det rigtige valg, og derfor bør du også lave dit forarbejde, før valget falder på en hunderace. Vi anbefaler derfor, at du slår telefonnumre eller e-mailadresser op på relevante hundetrænere, hvor du vil kunne få et ærligt svar til, hvilken hunderace der passer bedst til dig og din families præferencer og behov.

Motion er et must uanset race

Uanset hvilken hunderace du i sidste ende vælger, så er motion en fast del af hverdagen med hund. Nogle racer kræver mere motion end andre, og det er blandt andet disse faktorer, som du skal undersøge samt holde op mod eget engagementsniveau.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News