New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
børneopsparing

Lær dit barn at spare penge

Sæt et specifikt mål op for barnet

Sæt et specifikt mål for barnet, for hvor meget det skal bruge. Det er meget lettere at gemme penge, hvis det har et bestemt beløb i tankerne. Sparer det noget? At sætte et mål vil hjælpe barnet med at forblive motiveret, især når det kommer tættere på at nå dette mål.
For eksempel, hvis det vil købe en cykel, kan målet muligvis være penge nok til at købe cyklen plus prisen på en hjelm og ethvert andet sikkerhedsudstyr, det har brug for.

Opbevar pengene et sikkert sted

Opbevar barnets penge et sted sikkert, som en sparegris i skabet. Hvis det skal spare penge, skal det lægge det et sted, hvor det ikke kan gå tabt eller stjålet. Det er også en god ide at holde det et sted ude af syne, da barnt ikke vil være så fristet til at bruge det, hvis det ikke konstant ser på det
Opbevar ikke alle pengene i pungen, da det er for let at miste overblikket over dem, mens det er ude et sted. I stedet skal barnet lægge pengene i en sparegris, en konvolut eller endda en skoboks, og opbevare dem på et sikkert sted, som skabet eller kommoden.

Lav et diagram for at holde styr på, hvor meget barnet har gemt.

Når barnet har sat sit mål, tegner det et langt rektangel med o kr. i den ene ende og målet i den anden ende. Markér linjer langs diagrammet, der repræsenterer 5 kr. eller 10 kr. Hver gang du tilføjer penge til dine besparelser, farv i rektanglet eller brug klistermærker til at vise, hvor tæt barnet er på at nå målet.

Prøv at placere diagrammet på væggen eller på skrivebordet, hvor det ofte ser det. Dette vil hjælpe banet med at forblive motiveret til at fortsætte med at spare. Du kan endda dekorere diagrammet med billeder af, hvad det sparer op til. Hvis I skal spare op til en ny cykel, skal barnet for eksempel tegne eller indsætte et billede af en cykel på diagrammet for at hjælpe det med at fokusere på, hvad det virkelig ønsker.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News