New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Her finder du artikler der starter med M. Der er tale om nøgleartikler på Børnenettet, så forvent ikke at du kan finde alle vores artikler herinde.

Magic Maze – Hvis dit barn ikke er specielt glad for hele tiden at skulle konkurrere, så er Magic Maze et rigtig godt spil for dig og dit barn. Magic Maze er et samarbejdsspil, hvor I i samarbejder skal hjælpe 4 helte med at udforske et supermarked, finde tyveobjekter og stjæle dem og så stikke af og komme ud af supermarkedet inden tiden udløber – og det uden at sige et ord. Det lyder måske svært, og ja det er det osse, men det er rasende morsomt, og Magic Maze er et sjovt spil for voksne og børn. Du kan være mellem 1 til 8 spillere, og på pakken står der at man skal være 8 år eller ældre for at spille Magic Maze, men jeg mener nu godt man kan være lidt yngre end det. Magic Maze tager cirka 15 minutter at spille!

Matematikopgaver – Mangler du opgaver i matematik til dit barn, så er det her du kan finde det. Her finder du matematik og regne opgaver, som kan være en ekstra hjælp til dit barns læring. Vi har matematikopgaver fordelt på de forskellige alderstrin, således at vi har matematik opgaver både for 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse og så videre. Håber du finder noget du kan bruge.

MFR vaccine – Skal vores børn ikke bare vokse op så uberørte som muligt! Risikerer de så ikke let at blive syge? Denne artikel om MFR vaccine tager udgangspunkt i det dillemma. Her får du forklaret hvad en MFR-vaccine er, hvordan den fungerer, hvilke sygdomme MFR vaccine kan modvirke, såvel som

Misioo boldbassin – Denne boldgade forklarer alt du skal vide om et Misioo boldbassin. Et Misioo boldbassin er både sjovt og spændende for den tumling.Et Misioo boldbassin er imidlertid også stimulerende og udviklende for sanseevnerne og motorikken, så der er mange grunde til at anskaffe sig et Misioo boldbassin. Hvorfor så ikke et billigere boldbassin end det fra Misioo? Ja der er det vores holdning, at du sagtens kan finde mange andre boldbassiner, der er lige så udviklende, men hvis du vil have noget, der ikke ligner en løgn, så er der nærmest kun et Misioo boldbassin at vælge!

Denne guide med vigtige artikler på Børnenettet opdateres løbende, når der kommer centrale artikler, der starter med M.