Er du træt af, at dine børns ejendele gang på gang forsvinder i børnehaven eller skolen? Det skyldes formentlig blot, at andre børn forveksler dem med deres egne ting. Det reducerer dog ikke frustrationen ved konstant at skulle købe nyt. Det er derfor praktisk at mærke ejendelene med noget genkendeligt.

Gør madkasserne identificerbare

Det er nok ikke usandsynligt, at andre forældre fra dine børns børnehave eller skoleklasse, køber madkasser i samme supermarked som dig. Det kan føre til nogle misforståelser, hvor børnene kommer til at bytte. Selvom madpakkerne er nogenlunde ens, er det ikke ideelt, at der byttes på kryds og tværs. Vil du gerne sikre, at dine børn kan kende deres madpakker, kan du lade dem dekorere med eksempelvis hjerter.

Gør du det, vil dine børn ikke komme til at snuppe andres madkasser. Andre børn vil sandsynligvis heller ikke genkende dine børns madkasser som deres længere.

Lad børnene dekorere med deres yndlingsfigurer

Når der dekoreres for eksempel madkasser med hjerter, er det ikke kun rart for dig, men også for børnene. De vil more og hygge sig med at få lov at klistre hjerter på. I de første år af livet er hjerter og stjerner nogle af de mest populære figurer. De er nemme at tegne og findes alle vegne. Synes dine børn, at det er megahyggeligt at dekorere madkasserne med hjerter? Så kan du også lade dem dekorere andre af deres ting, såsom klædeskabene, med dem. De kan desuden altid fjernes igen.

Hjerter er ikke kun til børnenes fest

Børn har en fest med hjerterne. Men det kan voksne skam også have. Leder du efter dekorationer til dit bryllup eller fødselsdag, er hjerter et ganske udmærket bud til dette. Det er romantisk til et bryllup og også passende til en fødselsdagsfejring, hvis hjerterne blandes med nogle flag eller lignende.