New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Man kan få så meget pænt børnetøj

Tidligere kunne man spøgefuldt over vuggen høre: ”Nej, hvor han ligner sin far … men man kan da heldigvis få så meget pænt tøj!!!” Og det kan du da også, men efterhånden er det lidt af en jungle, hvilket tøj du skal vælge, for der findes så meget forskelligt.

Markedet er oversvømmet med butikker, der sælger babytøj, børnetøj, tøj til teenagere, tøj til kvinder og tøj til mænd samt en kombination af det hele. Så længe dit barn er nyfødt er det dig, der bestemmer. Baby er ligeglad, bare det er tøj, der er behagligt, og som holder den rette temperatur.

Hvornår skal barnet selv bestemme?

Men barnet skal ikke være ret gammelt, før det selv gerne vil bestemme. Allerede i 3-4 års alderen kan der være krav fra den lille pode, fordi han/hun har set, hvad den populære dreng/pige i børnehaven går med. Og det bliver ikke bedre, jo ældre barnet bliver.

Det er selvfølgelig dig, der bestemmer, om dit barn skal have medbestemmelsesret og i hvor høj grad.

Der er forsket i, hvor stressende det rent faktisk kan være for et barn at have for meget indflydelse på beslutninger, der træffes i familien – ikke kun på eget tøj, men også på valg af bil, mad, feriesteder osv. Så hvis du gerne vil lade dit barn bestemme lidt, kunne udseendet af eget tøj måske være en start. Du vælger, om det skal være vinter- eller sommertøj, støvler eller sandaler osv. Barnet vælger, om der skal være Mickey Mouse eller Minions applikeret på maven, og om bukserne skal være rustarvede eller lilla.

Men selvom I har fordelt ”opgaverne” mellem jer, kan det godt være svært alligevel. I kan gå tøjstativ efter tøjstativ igennem uden andet udbytte en ømme ben og måske et surt og træt barn.

Køb børnetøj på nettet

Derfor er det helt klart en fordel at købe børnetøj på nettet. Det kan godt være, I ikke kan gå på café og nyde en is eller en kop kakao imellem indkøbene, men I sparer tid, som I kan bruge til at være sammen i bagefter.

Der er så mange fordele ved at købe børnetøj på nettet og så få ulemper.

Selvfølgelig kan barnet ikke prøve tøjet, men det er alligevel de færreste børn, der gider prøver 20 forskellige sæt tøj. Efter et par tøjskift i prøverummet, så er de fleste børn trætte af den ”forlystelse”. Til gengæld er bytte-/fortrydelsesreglerne meget bedre i netbutik end i en fysisk butik. Du har minimum 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet, hvor du ikke har nogen i en fysisk butik – mange tilbyder det dog som en service.

På nettet kan du lynhurtigt scrolle dig igennem 10, 20, 30 bluser og vurdere, om der er nogle, der har interesse.

Barnet kan prøve tøjet – når det kommer – derhjemme i vante omgivelser og måske til de sko, I købte i sidste uge.

Det hele sker i ro og mag foran computeren, når I har tid og overskud. Netbutikken holder aldrig lukket.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News