New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Mangler din familie hjælp i en stresset hverdag?

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med GLOBE Aupairforsikring og Bilka. 

I de fleste børnefamilier er hverdagen hektisk. I er tidligt oppe, afleverer børn, tager på arbejde, henter børn, ordner vasketøj, madlavning, laver lektier og fritidsaktiviteter, og sådan kører møllen stort set hver dag. Dermed er der selvsagt ikke særlig meget tid til jer som familie, og derfor er jeres weekender også fyldt op med planer, så I kan nå at indhente det forsømte. Har I derfor brug for en ekstra hånd derhjemme, så er der heldigvis flere måder at finde det på.

 

Har I aldrig før overvejet at få en au pair i hjemmet, så kan det være det er på tide at undersøge mulighederne nærmere. Du har nok hørt om, hvad an au pair er, og måske kender du endda nogen, som har haft en i en periode. En au pair er typisk en ung pige i alderen 17-30 år, der kommer fra et andet land og gerne vil lære en ny og anderledes kultur at kende. Hun hjælper med børnepasning og lettere husligt arbejde, og til gengæld får hun kost, logi og lommepenge af værtsfamilien. Der kan derfor være mange gode grunde til at invitere en au pair ind i dit hjem. En ting du dog skal huske at tænke over er, at det er lovpligtigt at tegne en au pair-forsikring. Dette er din sikkerhed, hvis din au pair skulle komme til skade eller blive alvorligt syg under sit ophold hos dig. Hos GLOBE Aupairforsikring er både du og din au pair dækket hele vejen rundt. Her indgår endda en rejseforsikring, hvis I som familie kunne tænke jer at rejse sydpå imens I har en au pair i hjemmet. Se nærmere og læs mere på www.globeaupairforsikring.dk.

Få hjælp til indkøb

Med en au pair i huset, bliver der pludselig tid til at få ordnet nogle flere ting i hverdagen. Nu kan du nemlig få hjælp til aflevering og afhentning af børnene, og dermed kan finde tid til fx at handle i ro og mag. Vil du gerne købe stort ind og vil du gerne være sikker på at supermarkedet har alle de nødvendige ting, så skal du handle hos Bilka. Bilka har alt imellem himmel og jord af både dagligvarer, husholdningsartikler, ting til boligen og meget andet, og online kan du se et stort udvalg af deres varer. Her er altid et væld af gode tilbud på stribevis af kvalitetsvarer, og shopper du online sparer du endnu mere tid, da du blot kan gøre dig dine indkøb fra sofaens bløde sæder. Gå ind på www.bilka.dk og udforsk deres enorme univers.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News