New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Hvor meget må man pace sit barn

Når man bliver forældre står spørgsmålene til opdragelse i kø. Vi vil alle sammen gerne gøre det så godt som overhovedet muligt, og vi vil gerne have børn der har en dejlig barndom fyldt med det bedst mulige minder. Samtidig vil de fleste af os nok også gerne have børn, der bliver til noget. Ikke for vores skyld, men for deres egen. Når man er barn, så er det ikke altid at man ved, hvad der er bedst for en. Her er det, at vi som forældre skal træde til.

 

Hvad fatter gør…

Selvom det er med de bedste intentioner, så er det dog heller ikke altid, at forældrene ved, hvad der er det bedste for børnene. Det er nemlig langt fra altid de forestillinger, man har som forældre, der rent faktisk også er det, som børnene gerne vil. Det hjælper eksempelvis sjældent at tvinge sit barn til at gå til violin, hvis det hellere vil spille trommer.

Der er nok mange fædre, der har investeret i et par små fodboldmål til haven som disse, i håb om en passion for fodbold, der vil gøre deres søn til den næste Christian Eriksen eller deres datter til den næste Pernille Harder. Men spørgsmålet der så trænger sig på, er naturligvis: hvad gør man hvis der simpelthen ikke er interesse – hvor meget skal man presse på?

 

Lad lysten vise vejen

Pacing kan være en god ting, men at pace kan meget hurtigt blive til at presse, og det er her man skal finde balancegangen. Det første man skal stoppe op og tænke over, er om det er barnet eller din egen skyld, at du synes fodbold, håndbold, tennis eller lignende er det helt rigtige.

I stedet for at prøve at pege dit barn i den ene eller anden retning, så lyt til ønskerne og lad dem prøve nogle forskellige ting. Det er lettere at pace et barn på den gode måde, hvis lysten rent faktisk er det. Så kan det godt være at det bliver noget andet end du troede.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News