New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Mit ynglings skolefoto

Hvis jeg skal udpege mit ynglings skolefoto, så er det ærlig talt noget, som jeg har meget svært ved at gøre. Det forholder sig nemlig sådan, at når det først er gået op for en, hvad der rent faktisk skal til, før at det er muligt for en, at bruge og altså at tage et skolefoto, så skal man være klar over, hvad det er vigtigt at få med på et skolefoto. Man kan altså ikke bare vurdere et skolefoto ud fra hvordan man lige syntes at det ser ud.

SkolefotoDet kræver en meget god person, at kunne se om et skolefoto rent faktisk er godt taget. Det er dog sådan, at langt de fleste der i dag arbejder med at gøre dette, faktisk er så gode, at det er meget sjældent at vi direkte ser et dårligt skolefoto, eller et forkert skolefoto, som vi altså vil kalde det internt. Der er slet ingen tvivl om, at der er en verden til forskel fra hvad i ser, og til hvad vi som fotografer ser. Det er en meget stor forskel.

Stor forskel på skolefoto

Der er altså meget stor forskel på, hvordan i og hvordan vi opfatter skolefoto, og der er slet ingen tvivl om, at det er med til at skabe en eller anden form for grøft mellem os, og alle dem der ikke tager skolefoto. Der er dog ingen tvivl om, at vi har den ting tilfælles at vi alle sammen elsker et godt skolefoto. Det er sådan set lige meget hvad vi kigger på, så er der altid forskel på hvad vi syntes at der er godt ved et skolefoto. Der er dog slet ingen tvivl om, at når det kommer til skolefoto, så er der altid et eller andet godt på hvert eneste billede, og det er altså også grunden til, at stort set alle elsker et godt skolefoto, og hvorfor et skolefoto stort set altid er godt.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts

Skriv et svar

Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News