København har længe været en favoritdestination blandt verdens rejseentusiaster. Og hvis du bor udenfor hovedstaden er der mere end én god grund til at slå vejen forbi København mindst én gang i dit liv. 
 Søger du at holde udgifterne nede under din tur til København? Så kan du med fordel læse med nedenfor. 

Vær i god tid 

Først og fremmest bør du sørge for at være i så god tid som muligt. Hvis du allerede et par uger forinden begynder at tjekke togbilletter og hotelværelser, kan du med garanti finde dig nogle bookinger, som er til at betale. Hvis det kan lade sig gøre, kan du dertil med fordel sørge for at bestille dine billetter i løbet af foråret eller sommeren. Så slipper du nemlig for konstant at skulle betale for cafékaffe, museumsbesøg og dyre restauranter i dit forsøg på at undgå kulden udenfor. Besøger du København i de varmere måneder, kan du bruge størstedelen af din tid udenfor – uden at det koster dig en krone. 

Planlæg din tur 

København omfatter et væld af seværdige attraktioner. Og selvom nogle af dem koster penge, kan du også sagtens planlægge din tur på budgetvenlig vis. Mange af de københavnske museer har mindst én dag om ugen, hvor der er gratis adgang. Og flere af de københavnske restauranter har både regelmæssige tilbud og retter som ‘Dagens ret’, der typisk koster mindre end de andre ting på menuen. Brug lidt tid på at planlægge, hvilke ting du godt kunne tænke dig at opleve, før du tager afsted. Så er du sikker på at kunne holde de samlede udgifter nede. 

Sov hos en bekendt – eller book hotelværelse i København

Før du vælger dine rejsedatoer, kan det være en god idé, at du undersøger, om du kan sove hos en ven eller bekendt, mens du er i København. Hvis dette kan lade sig gøre, kan du nemlig helt slippe for at betale for et hotelværelse i København under dit ophold. Kender du ingen mennesker i København, kan du glæde dig ved, at det også sagtens kan lade sig gøre at finde et hotelværelse København, uden at det vælter budgettet. Overnat på et enkeltværelse her

Læg et budget 

Når vi holder fri, kommer vi ofte til at glemme de økonomiske bekymringer, der præger vores hverdag. Og selvom det af og til kan være en god idé at lægge hverdagens bekymringer på hylden, er det desværre også lidt for nemt at komme til at bruge langt flere penge, end vi har i løbet af vores ferier. Før du pakker tasken og tager turen mod København, bør du overveje at lægge et budget. Du kan med fordel også sørge for at lave en aftale med dig selv om, at du maksimalt vil spise ude én gang om dagen i løbet af din tur. Du behøver langt fra at lænse bankkontoen for at kunne nyde din tur til København.