New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
Organic Beauty

Pas på din hud med creme fra Coola

Det er skønt, når man begynder at mærke forårssolen varme. At være udenfor er noget helt andet, når solen begynder at varme, og når solen rigtig tager fat, har vi også muligheden for at blive sommerbrune. Det er vigtigt at passe på sin hud, og det kan du for eksempel gøre med creme fra Coola.

Når du skal på stranden

Når sommervarmen endelig melder sig, er der mange, som elsker at tage en tur på stranden. Man kan svømme i havet, spille bold, hygge sig med sin familie eller venner eller bare nyde en tur for sig selv.

Mange tager også til stranden for at sole sig og blive sommerbrune. Det kommer lettere til nogle, mens andre har svært ved at blive brune.

Det kommer an på, hvilken hudtype man har, om det er nemt at blive brun eller ej. Uanset hvilken hudtype man har, er det vigtigt, at man passer på sin hud i solen.

Med sunlotion og creme fra Coola kan du passe på din hud. Det er vigtigt at smøre sig med en lækker solcreme, inden du går ud og soler dig, så du beskytter din hud mod solens stråler og samtidig sørger for, at huden ikke bliver tør og irriteret i varmen.

Efter en dag i solen

Hvis du har været på stranden, solet dig i haven eller på andre måder været ude i mange timer i sommersolen, kan det være en god idé med lidt efterpleje. Huden bliver nemt tør, når man har været ude i mange timer, og hvis uheldet er ude, bliver man måske også solbrændt.

Du kan smøre Aftersun fra Coola på din hud, efter du har været i solen. Det er altid en god idé med en lotion fra Coola i sommertiden, for huden tørrer nemt ud i solen.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News