Det er skønt, når man begynder at mærke forårssolen varme. At være udenfor er noget helt andet, når solen begynder at varme, og når solen rigtig tager fat, har vi også muligheden for at blive sommerbrune. Det er vigtigt at passe på sin hud, og det kan du for eksempel gøre med creme fra Coola.

Når du skal på stranden

Når sommervarmen endelig melder sig, er der mange, som elsker at tage en tur på stranden. Man kan svømme i havet, spille bold, hygge sig med sin familie eller venner eller bare nyde en tur for sig selv.

Mange tager også til stranden for at sole sig og blive sommerbrune. Det kommer lettere til nogle, mens andre har svært ved at blive brune.

Det kommer an på, hvilken hudtype man har, om det er nemt at blive brun eller ej. Uanset hvilken hudtype man har, er det vigtigt, at man passer på sin hud i solen.

Med sunlotion og creme fra Coola kan du passe på din hud. Det er vigtigt at smøre sig med en lækker solcreme, inden du går ud og soler dig, så du beskytter din hud mod solens stråler og samtidig sørger for, at huden ikke bliver tør og irriteret i varmen.

Efter en dag i solen

Hvis du har været på stranden, solet dig i haven eller på andre måder været ude i mange timer i sommersolen, kan det være en god idé med lidt efterpleje. Huden bliver nemt tør, når man har været ude i mange timer, og hvis uheldet er ude, bliver man måske også solbrændt.

Du kan smøre Aftersun fra Coola på din hud, efter du har været i solen. Det er altid en god idé med en lotion fra Coola i sommertiden, for huden tørrer nemt ud i solen.