New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

PLEEASE! Hvad gør man, når børnene tigger om at få en hund?

Børn kan være stædige, når det kommer til ting, de gerne vil have, og for de fleste vil der nok med tiden opstå spørgsmålet: Må jeg ikke godt få en hund? At få en hund er en stor beslutning, og det bør derfor ikke blot være noget, man anskaffer sig natten over. Der er mange faktorer, som skal være med i overvejelserne, når man overvejer at få en hund, og vi har her samlet nogle af de vigtigste ting, som du skal være opmærksom på, inden du bliver for blød i knæene og siger ja til at få en hund.

 

Økonomien

En hund kan være dyr at anskaffe. Ikke nok med at den kan koste flere tusinde kroner at købe den, så skal man hele tiden sørge for at have plads i økonomien til at forsørge den. Udgifterne, som er forbundet med at have en hund, kan variere meget, og man skal selvfølgelig derudover gøre op med sig selv, hvilket slags foder man vil give samt hvilket mærke hundetrimmer eller bidedyr, hunden skal have. Beregninger siger dog, at det at have en hund i gennemsnit koster 10-12 kroner om dagen blot i foder. Uforudsete regninger såsom dyrlægebesøg kan også nemt komme op og koste 1.000 kroner per besøg, så man bør derfor tjekke rigtig godt efter i økonomien, inden man anskaffer sig en hund.

 

Stimulering og pleje

En hund har også en masse behov, som du og din familie skal sørge for, at den får dækket. Alle hunde, uanset race og størrelse har brug for stimulering, ellers vil de ikke trives. Det er derfor vigtigt, at der i din families kalender er plads til hunden, således at den vil få den stimulering og motion, den har brug for. For nogle hunderacer vil det komme mere naturligt at ligge på sofaen, men de har alle sammen brug for at røre sig. I gennemsnit bør man kunne afsætte minimum 1,5 time om dagen til fysisk beskæftigelse med hunden. Derudover er det nødvendigt at pleje sin hund godt eksempelvis ved at få den vasket og trimmet. Se det store udvalg af hundetrimmere hos Thordal-Christensen.

 

Hunden er 100% afhængig af dig

I det øjeblik man får en hund, vil den være fuldstændig afhængig af dig og din familie. For en hund er dens ejere alt den har, hvorimod I modsat kan have rigtig mange ting i hverdagen, som I skal se til. Hunden vil altid vente derhjemme på, at I kommer hjem, og den vil ikke kunne være væk fra jer i særlig lang tid ad gangen. En hund bør ikke være alene hjemme i alt for mange timer, og det betyder, at man hele tiden skal være parat til at smide de ting, man har i hænderne for at komme hjem til sin hund.

 

Det kan i sidste ende være helt fantastisk at have en hund, da den med sig også vil bringe stor glæde og underholdning til hele familien. Overvejer I derfor stadig at få en hund, bør I tale om det som familie, så både børn og voksne er indforstået med det arbejde og den tid, som det vil tage at have en hund. Du skal som forælder dog være forberedt på, at du har det primære ansvar, og at det derfor ofte vil være dig, der står med lorten – bogstaveligt talt.

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News