Tiden til den store årlige sommerferie er kommet rundt. At rejse med børn er for de fleste en skræmmende oplevelse og er en udfordring. Børn bliver hurtigt frustreret og irriteret når de er overtrætte og har det kedeligt.

Men at rejse med børn behøver ikke at være noget besvær, det kan faktisk være en af ​​de bedste oplevelser, du kan have som familie.

Den ideelle tilgang til en jævn familieferie er under rejsen med børnene at være opmærksomme på deres behov og finde den rette balance mellem hviletid og aktiviteter.

 

Tag det langsomt

 

Når du rejser med børn, er det afgørende at forlade ekstra tid. Sørg for at komme til lufthavnen tidligt og lade masser af tid – alt vil tage længere tid end du forventer, herunder;

 

– Check-ind i lufthavnen

– Køb snacks og drikkevarer

– Om-bordstigning af flyet

 

Børn elsker at udforske og er ligeglad med tidstrykket af rejser, så du er mere tilbøjelig til at holde musling, hvis du faktor toiletstop og raserianfald i din tidsramme. Forladelse af ekstra tid gælder for alle dele af din rejse!

En fleksibel tidsplan vil skabe mindre stress for dig og din familie, der fører til en lykkeligere tur samlet. Til sidst skal du holde din tidsplan løs og efterlade masser af plads til justering.

Hvis der opstår problemer som f.eks. Et forsinket eller aflyst fly, kan du kontakte tjenester som Flightright eller Airhelp for at få hjælp. Du kan finde flere oplysninger om dine rettigheder hos Airhelp her.

Underhold børn

At rejse med børn kan være sjovt, men også meget trættende – derfor er det vigtigt at holde børn i alle aldre underholdt under rejsen. Der er forskellige former for underholdning, der kan bruges til at holde småbørn underholdt;

 

Tabletter og smartphones

Når du flyver, altid tage med en smartphone eller tablet med undervisningsspil eller film, som dine børn vil se. Sørg for, at film og spil kan spilles uden internettet – det vil ikke gå godt, hvis dit barn ønsker at spille eller se deres yndlingsfilm, og de har brug for et signal! Desuden skal du altid pakke hovedtelefonener – sørg for at disse testes før du går, så børnene er vant til at bære dem, før du går ud.

Rejse Tidsskrifter og bøger

Afhængig af alder kan rejsejournaler være en glimrende måde at holde børnene engageret i. Afhængigt af destinationen er der en række forskellige destinationskort tilgængelige, så se om du kan finde en, der er relateret til den destination, du rejser til.

Bøger kan normalt også være gode til ethvert barn, men da de optager værdifuldt værelse i rygsæk – vil jeg anbefale, at du leder efter en børshandelsbutik på dine rejser og bytter dem over.

Overpakning

Normalt roder rejser med din hjemme-rutine, derfor er mit råd; pakke så lidt som muligt.

 

At bringe velkendte emner vil være tilstrækkeligt og hjælpe med at holde dine rutiner konsistente – det betyder, at du vil betyde du har alt du behøver. Desværre er dette en forfærdelig ide. Sandsynligvis, i slutningen af ​​dagen er der en god chance for, at du ender med at bære mindst 1 barn, derfor vil du helt sikkert ikke løfte alt den bagage – det vil bare føre til frustration.

 

Mens du rejser, hvis du har brug noget kan du altid købe det på destinationen – der er børn overalt i verden. Bare vær forsigtig, når du besøger mindre udviklede lande, men de fleste steder vil altid have de nødvendige forudsætninger.

 

Tænk på denne måde – jo mindre du bringer, jo lettere det er at pakke, desto mindre skal du bære, og jo mere plads har du til souvenirs.