New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
skiferie med børn

Sådan får du en dejlig skiferie med børnene

Nogle frygter nok lidt skiferien med børn, og alt hvad der hører med til sådan en. Det kan være en dyr fornøjelse, og så er det ærgerligt, hvis ikke alle nyder den lige meget. Især er det vigtigt at få de små til at nyde hele turen. Her vil vi komme med nogle tips, der kan gøre skiferien lettere at komme igennem med børnene bag i bilen, samt hvordan du kan få økonomien til at række lidt længere.

Rejsen derned kan gøres underholdende for de små

Der er i dag flere måder at komme ned til alperne sydpå, eller op til fjeldene nordpå. Her må du også tænke på, at børnene skal med, og vi vil derfor starte med ikke at anbefale, at du vælger at rejse med bus. Det er ikke så børnevenligt og tilegner sig nok mere skibumsen eller gymnasieturene. Derimod er bilen et meget populært valg blandt skiferiegæsterne, og det kan også klart anbefales, hvis du forbereder dig godt til den lange tur. Benzin er dog ikke helt billigt, og kan derfor være en dyr fornøjelse for din konto. Ønsker du at vide mere om, hvordan du undgår at være stresset økonomisk, så læs mere her. Det er vigtigt at sørge for, at børnene har noget underholdning med i bilen. Det kan være mobilspil, computer med film på eller iPads. Derudover skal de også have noget at spise og drikke. Alt i alt, kan rejsen derhen allerede koste mere end forventet. Mange vælger at tage et lån i forbindelse med deres ferie, for at have lidt flere penge med sig til sjov og ballade. Med hensyn til maden, så anbefaler vi, at man ikke tager sukkerholdige produkter med, men holder sig til boller eller franskbrød med pålæg til. Vi ved alle, hvor irriterende det kan være at skulle stoppe for at tisse konstant. Dette kan også undgås ved at spise brød, der kan suge den væske, som indtages.

Få råd til skiskole

Når man er nået frem i god behold, uden de helt store konflikter, skal man jo stå på ski. Den bedste måde at få børnene holdt underholdt det meste af ugen på er at sende dem på skiskole. Ikke nok med, at de lærer at stå bedre på ski, end du nogensinde kommer til, sørger skilæreren også for, at du kan holde ferie, både fra arbejdet, men også fra børnene – i det mindste for noget af dagen. Det, der kan afskrække folk fra at sende børnene på skiskole, er, at det koster en formue – som om, at det at holde skiferie ikke var dyrt nok i forvejen. Hertil findes der dog diverse låneløsninger der kan være en fordel at tage et nærmere kig på. Et lån behøver ikke handle om massevis af penge, blot så du har lidt ekstra, og ikke pludselig skal frygte at pengene ikke rækker. Med et lån kan man nyde sit eget perfekte skiløb med sin partner eller vennerne og holde rigtig ferie.

Giv børnene noget at se frem til

Noget af det, der kan holde humøret hos de små nogenlunde oppe, ikke kun på skiferie, men også i dagligdagen, er forventningens glæde. Det er vigtigt, at børnene har noget at se frem til i løbet af ugen. Hvis du sætter nogle interne mål – eller væddemål, med dit barn, for eksempel omkring færdighederne på ski, kan det hjælpe med at holde humøret og begejstringen for skiløbet oppe hele ugen. Et eksempel på en belønning kunne være en lang tur med hele familien og vennerne en af de sidste dage, hvor der ikke er skiskole for børnene, eller en picnic for familien et lækkert sted ude i terrænet, hvor man kan slappe af, nyde naturen og hinandens selskab. Generelt er børn glade for oplevelser, og disse findes i massevis. Ofte vil oplevelser på rejser dog koste lidt, og dette er vigtigt at være opmærksom på. Mange familier vælger derfor et lån, såsom et forbrugslån inden de tager på ferie, da det skaber flere muligheder, og et større råderum. Med et forbrugslån går det som sagt til eget forbrug, og dette benyttes ofte, da lånet derfor ikke skal gå til noget specifikt. Tag en snak med en låneudbyder, og find frem til det lån der passer bedst til dig og dine behov.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News