New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
Lydbog

Sådan får du nemt din børnebog lavet om til en lydbog

Lydbog

Har du skrevet og udgivet en børnebog? Men har du fortrudt at den ikke også er tilgængelig som lydbog? Så kan du nemt gøre noget ved det. Ved hjælp fra speak, kan du nemt og hurtigt få lavet din fysiske bog om til en lydbog. Læs med her og bliv klogere.

Danskerne har travlt

Det er ingen hemmelighed at danskerne har travlt. Arbejde, karrierer og familieliv skal balanceres godt og derfor kan det være svært at nå det hele. Dette gælder desværre også højtlæsning for ens børn. Men mange forældre har fundet ud af, at lydbøger faktisk fungere helt vildt godt som erstatning for gammeldags og traditionel højtlæsning. Derfor bliver flere og flere børnebøger nu også udgivet som lydbøger. Dette kan din også nemt blive med speak og flere vil dermed kunne få gavn og glæde af den.

Vælg den rigtige stemme

Skal stemmen der læser bogen op være din eller en andens? Hvis ikke du selv føler, at du er i stand til at lave en god lydbog med din egen stemme så kan du nemt få professionel hjælp hos Speak. Speak er et firma der udelukkende beskæftiger sig med at lave speaks og voiceover til alle mulige forskellige produkter – her i blandt også lydbøger. Når du skal vælge en stemme, er det vigtigt at det er den rigtige stemme. Inde hos speak kan du selv sidde og lytte til mange forskellige stemmer og dermed vælge den stemme der passer bedst til din bog. Den skal jo gerne tiltale de børn der skal lytte til den og kunne læse en børnebog godt op.

Udgivelser i flere lande?

Det er intet problem, hvis din bog er udgivet i flere lande. Du kan blot vælge at den kun skal være tilgængelig som lydbog for danskerne eller du kan få den indspillet på flere forskellige sprog. Også her hjælper speak gerne til og har mulighed for at lave speaks på mange forskellige sprog. Du kan endda også vælge for eksempel engelsk med flere forskellige accenter hos speak, på den måde kan du få lavet din lydbog præcis som du drømmer om.

Hvornår bruger man en børne lydbog?

Der er mange tilfælde hvor forældre tyer til at lade deres børn lytte til lydbøger. Det kan blandt andet være på en lang køretur, hvor barnet keder sig. Her kan man som forældre af gode grunde ikke, rigtig sætte sig til at læse en bog for barnet selv. Derfor vil en lydbog være en kæmpe stor hjælp i sådan en situation. Men mange forældre bruger faktisk i dag også lydbøger når de skal putte deres børn. Så ligger både barn og forældre sammen i sengen og lytter til lydbogen. På den måde kan barnet stadig få læst en godnathistorie og forælderen kan blot slappe af og nyde tiden og nærheden med deres barn. Der er også børn der ikke kan holde ud at se ret meget fjernsyn og her kan en lydbog være et rigtig godt alternativ. Så i stedet for at se tegnefilm når barnet kommer hjem fra skole, kan det lytte til din lydbog.

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News