New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Sådan får du et velbalanceret og glad barn

Børn er nogle fantastiske væsner. De er fulde af energi og glæde, og som forældre er det denne side af sit barn, man gerne vil se hele tiden. Desværre er det bare ikke altid sådan, det er. Nogle gange har barnet selvfølgelig en dårlig dag, men andre gange er det nogle helt andre faktorer, der spiller ind.

Masser af udendørs leg

Børn i dag bruger rigtig meget tid foran elektroniske medier i form af blandt andet computer og iPad. Eftersom de bruger mange timer herpå, ender de med at have rigtig meget energi, som de ikke får brændt af, og det kan gå hen og blive et problem for dig som forældre.

Når dit barn ikke får lov til at bruge sin energi i form af fysiske anstrengelser, kommer denne energi til syne på andre områder. Det kan f.eks. være på områder, der gør det svært for dit barn at sove, eller på områder, der giver dem temperamentsproblemer. Alle områder er nogle, der kommer til at berøre og irritere dig som forældre. Derfor er det utrolig vigtigt, at du sætter nogle grænser for dit barns brug af medier og opfordrer dem til at lege på anden vis i stedet – udenfor er et godt bud.

Før i tiden brugte man masser af tid udenfor på at lege og udforske, hvilket stadig burde være gældende nu. Dog er det ikke alle børn, der gider at komme udenfor, når de ved, at de har de elektroniske medier indenfor. En måde, hvorpå du kan opmuntre dem til udendørs leg, er ved at sørge for, at de har noget godt tøj at tage på. På den måde sikrer du dig også, at dit barn ikke bliver syg. Et must have til børn, der skal lege udenfor, er et par gummistøvler. Du kan finde gummistøvler her, og så er det bare med at sende dem ud i naturen.

Det er da også bevist, at børn bliver gladere og mere velbalancerede af at bruge tid udenfor – det gælder faktisk for både børn og voksne. At du som forældre også deltager i de udendørs aktiviteter, er helt klart også en stor motivationsfaktor for de små.

En god nats søvn

Efter en lang dag med leg og udforskning udenfor, er det blevet tid til en god nats søvn for dit barn. Der er en god chance for, at dit barn falder i søvn i løbet af ingen tid, fordi han eller hun har brugt så meget krudt udenfor. Alligevel kan dit barn være helt drænet for energi den efterfølgende dag, hvilket åbenlyst ikke har noget at gøre med, at han eller hun ikke har fået nok søvn. I stedet hviler synderen på selve sengen.

Hvis ikke dit barn har en god og behagelig seng, får han eller hun ikke en god nats søvn, og denne del er utrolig vigtig for et barn. Derfor skal du sikre dig, at dit barns seng passer til dit barns behov, så han eller hun får den bedste søvn og vågner op med masser af energi den følgende dag. Du kan finde et stort udvalg af senge på www.bedrenaetter.dk.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News