dating som enlig forældre

Når man er enlig forælder, kan det være svært at finde tid til en kæreste. Man skal arbejde dobbelt så hårdt som almindelige forældre, og der er generelt ikke meget tid tilovers til en selv. Det er dog vigtigt at finde tid til sig selv en gang imellem. Du kan med fordel få passet dit barn hos dine forældre eller ved en ven. Hvis du ikke bruger tid på dig selv, kan det gå udover dit humør og dit velvære.

Tag i byen en gang imellem

Hvis du ikke sætter noget tid af til dig selv, vil det i sidste ende gå ud over dit barn, fordi han/hun kan måske en forskel på dit humør. Derfor er det vigtigt, at du giver dig selv tid til at finde en kæreste og hygge dig. På den måde kan du være den bedste forælder for dit barn. Så find nogen som vil være barnepige for en aften, så du kan komme ud og have det sjovt.

Du kan eksempelvis tage i byen eller på bar med nogle af dine venner. Som enlig forælder er der sjældent tid til at slippe tøjlerne. Hvis du tager en aften i byen, kan du opleve glæden ved at feste og have det sjovt. Det er sikkert tiltrængt. Du får både en hyggelig aften med venner, og du får også muligheden for at møde nye mennesker. Du kan endda være heldig at møde en potentiel kæreste. Så skriv til dine venner og planlæg en aften i byen!

Brug datingsider

Det er ikke kun i nattelivet, at kærligheden findes. Du kan også være heldig at finde den eneste ene på datingsider. På scor.dk kan du eksempelvis møde andre singler, som er friske på at mødes.

Her kan du sidde i hjemmets trygge omgivelser og skrive med andre mennesker. Så kan du stille og roligt finde frem til den person, som du gerne vil mødes med. Det kan være en god idé at skrive med den person, som du finder interessant, i et par uger for at finde ud af, om de har gode intentioner. Det kan nemlig være farligt at mødes med fremmede, som du ikke kender til. Her er det en fordel at gå i byen, fordi du møder folk personligt. Dog er der mange, som har været heldige at finde kærligheden på datingsider. Det er også en bekvem måde at date på, da man kan gøre det derhjemme, når du har tid.