Måske du også kan du genkende det her. Du er forælder til små børn, hvilket i den grad betyder, at der er fuld fart frem. Der ligger legetøj over alt, og man er på konstant på, fordi man skal lege med eller bare holde øje med børnene. Når man når børnenes puttetid er man selv så træt, at det er lige før, man godt selv kunne hoppe i seng. Man er helt rundforvirret over det høje støjniveau.

 

Skab en afslappet atmosfære

Det er skønt at have børn, for de giver så meget kærlighed og livsglæde, men de er også verdensmestre i at køre i et overilet gear. Og det tager i den grad på forældrenes energi. Det kan også være svært at putte børnene om aftenen, fordi de er så overgearet og ikke har fået lov til at falde til ro. Men det er faktisk vigtigt for hele familien, at man lige får lov til at trappe flere støjniveauer ned, inden klokken melder sengetid. Og derfor er det vigtigt, at man også har omgivelserne til det. Her er stuen et fantastisk bud, fordi stuen netop skal være der, hvor hele familien slapper af og kobler fra en travl dag.

 

De rette møbler er altafgørende

Sofaen er det vigtigste møbel i stuen, fordi det er her, man sidder. Men når man har små børn i huset, skal man også vælge lidt praktisk. Det betyder dog ikke, at det praktiske og det flotte udseende ikke kan spille sammen, for det kan det i den grad. Det er bare vigtigt, at man får skabt en hyggelig atmosfære i stuen med de rette møbler, så hele familien har de bedste omgivelser for at geare ned, inden det er sengetid, så tag og find din nye sofa her. Så vil du eller I også få lidt aften, inden det er sengetid.