Hvis du netop er blevet mor eller far til et lille barn, kan du sikkert ikke vente med at komme i gang med at indrette den lilles værelse.

Selvom der går lidt tid, inden en nyfødt skal have sit eget værelse, så er det en god idé at gå tidligt i gang, så du kan sørge for, at det hele er plads, når den lille skal flytte ind.

Men hvordan indretter du det helt perfekte babyværelse til den lille? Det kan du læse om hos Børnenes Kartel – kvalitetslegetøj og interiør til børn, hvor du også finder en masse inspiration til at komme i gang med babyværelset.

Se mere og kom i gang med at indrette dit babyværelse med det samme.

3 gode råd til babyværelset

Når du indretter et babyværelse, skal du først og fremmest sørge for, at der ikke er noget træk på gulvet. Om nogle få måneder kommer den lille til at kravle utrætteligt rundt på gulvet i babyværelset, og det er derfor vigtigt, at der er dejligt varmt nede ved gulvet.

Du skal selvfølgelig også tænke på sikkerheden i forbindelse med indretning af børneværelset. Her skal du først og fremmest kigge på døre og vinduer, hvor du skal sikre dig, at der ikke er nogle farlige steder, hvor barnet kan få fingrene i klemme, eller hvor barnet kan blive kvalt. Her kan snore til eksempelvis gardiner være farlige. Sørg også for, at alt er skruet forsvarligt fast, så det ikke vælter nedover barnet.

Endeligt er det vigtigt at tænke på indeklimaet på babyværelset. Når dit barn skal opholde sig meget i værelset, er det vigtigt, at luftkvaliteten er i top, så barnet får de bedste forudsætninger for en sund udvikling. Derfor skal du undgå produkter med kemikalier og giftige stoffer, som i den grad har en negativ effektiv på indeklimaet i et babyværelse.