Vi vil her give din en lille guide til, hvordan du kan lave den perfekte hyggedag med dine børn. Som barn behøver det ikke være det helt store, og få sjove ting kan gøre dagen noget vildt. Det kan være, at dine børn trænger til en dag, hvor de lige bliver forkælet helt vildt. Måske fortjener de det, fordi du har lidt travlt til hverdag. Vi vil gerne have, at du læser med hele vejen, men vi kan allered nu afsløre, at dagen blandt andet indeholder take away. Så har vi vist heller ikke sagt for meget.

Start dagen godt ud

Det kan være med coco pops til morgenmad i sengen, hvor der også må ses fjernsyn. Sæt dig eventuelt ind i sengen med dem. Det, vil de uden tvivl synes, er mega hyggeligt. Det behøver ikke være nogen travl start på dagen, og i kan tage det i det tempo, der passer jer.

En tur på legepladsen

Når i så har haft en dejlig stille morgen, så er det tid til at lave lidt. Tag en tur på legepladsen. Det kan være, at der her om vinteren er kommet lidt sne, og så kan i jo passende tage på kælkebakken. Vær der så lang tid i har lyst til. Og så husk at være engageret i legen.

Frokost på vejen

Efter legepladsen kan i finde noget frokost på vejen, og så er det tid til en tur i svømmehallen. Det er altid en sjov aktivitet for børnene. I kan springe fra vipper, tage mange i rutchebanen og hygge jer med det. Efter svømmehallen kan der måske være en lille omgang pommes i kantinen.

Hyggeaften

 Når i så er kommet hjem fra svømmehallen, er det tid til en rigtig hyggeaften. Den står på takeaway til aftensmad. Lad børnene bestemme, hvad de har lyst til. Derefter er der selvfølgelig slik ad libitum og film. Der skal ikke være nogen bestemt sengetid, og de kan være lige så længe oppe, de har lyst til. De er sikkert trætte efter turen i svømmehallen, så det bliver nok ikke så sent.

Uanset hvordan du strikker dagen sammen, så er vi sikre på, at dit barn vil elske sådan en dag med dig. Det kommer måske ikke engang så meget an på, hvad i laver, men mere at du giver dig tiden og fordybelsen til at være sammen. Det er det, at i ikke skal nå alt muligt, og at du ikke har noget halvt med arbejdet, du lige skal kigge på eller lignende.