New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Sådan understøtter du dit barns leg

Mange forældre vil gøre rigtigt meget for at stimulere deres børns udvikling. En vigtig del af dette projekt er at understøtte barnets leg. Det er der rigtigt mange spændende, sjove og lette måder at gøre på. Børn er nemlig helt af sig selv glade for at lege, og tager gladelig imod alle de indsatser, forældrene gør for at stimulere denne egenskab hos barnet. Her er nogle gode råd til, hvordan du kan understøtte dit barns leg.

Hav noget godt legetøj

Børn er fantasifulde og indstillede på at lege. Derfor kan de skabe masser af leg ud af det blå, uden at have særligt mange fysiske midler til det. Det er dog altid lettere for børn at lege, hvis de har noget godt legetøj. Godt legetøj er åbent. Det vil sige, at det ikke lægger op til én specifik måde at bruge legetøjet på, men at det kan anvendes i et væld af forskellige lege. Det åbne legetøj stimulerer barnets fantasi på en dybere måde, end det mere lukkede legetøj formår.

Børn kan lege med langt det meste, og derfor er der ingen grund til at bruge mange penge på at købe nyt legetøj. I stedet kan du få meget mere for pengene ved at købe brugt legetøj. Når du køber brugt legetøj, sparer du utroligt mange penge, så du har mulighed for at købe meget mere legetøj, når du køber brugt legetøj, end du ville kunne, hvis du købte nyt.

Brugt legetøj findes også i mange flere varianter, fordi det brugte legetøj kan være gammelt og afspejle en anden historisk periode. Derfor er der rigtigt meget potentiale for leg, når du væger at købe brugt legetøj til dit barn.

Leg med dit barn

Hvis du gerne vil understøtte dit barns leg, kan det være en rigtigt god idé at tage lidt tid ud af din dag for at lege med dit barn. At lege med sit eget barn er en fantastisk form for samvær, som styrker båndet mellem forældre og barn. Samtidig er det med til at give barnet masser af energi til at lege, så det kan blive endnu dygtigere til at lege selv.

Det er ikke realistisk altid at være med, når barnet leger. Voksne har nemlig masser af ansvar, som de også skal se til, udover at lege med barnet. Dette er helt i orden, for barnet har også brug for at lære at lege alene. Hvis du blot kan sørge for at lege med dit barn i ti minutter hver dag, har du dog givet dit barn en rigtigt stor gave i form af tilstedevær og kompetencer indenfor leg.

Når du leger med dit barn, kan du eksperimentere med, hvor meget legetøj, I involverer i legen. Der er forskning, der peger på, at mere legetøj ikke nødvendigvis er lig med bedre leg. Tværtimod leger børn bedst, hvis de har en moderat mængde legetøj. Hvis de har mere eller mindre end det, begynder kvaliteten af legen at svækkes.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News