Drømmer dit barn om et løbehjul, skal du tænke over, hvad der vil være det rette for ham eller hende. Det er nemlig forskelligt alt efter, hvordan dit barn skal bruge løbehjulet. Læs mere om det herunder.

Er dit barn begyndt at plage om at få et løbehjul, er du sikkert tilbøjelig til at give efter. For løbehjulet giver jo barnet mulighed for at få frisk luft og motion – det kan ellers være svært at få børnene til at gå uden for af egen fri vilje.
løbehjul
Når dine børn kan underholde sig selv uden for, kan du få tid til at få ordnet nogle praktiske ting eller at forkæle dig selv. Som forælder er det netop også vigtigt, at du sørger for at forkæle dig selv, så du har overskud til dine børn.

Trick løbehjul eller almindeligt løbehjul

Når du skal købe et løbehjul, er det vigtigt, at du sørger for at vælge det rette løbehjul til dit barn. Det er først og fremmest vigtigt, at du hører barnet, om det skal være et trick løbehjul eller et almindeligt løbehjul.

Det almindelige løbehjul er det, som dit barn bruger til transport og til at løbe rundt med på vejen. Der sparker barnet sig fremad og har det sjovt med det.

Et trick løbehjul er et mere robust løbehjul, der er skabt til, at dit barn kan udføre tricks på det for eksempel på en skaterbane. Find Danmarks billigste løbehjul her.

Tænk over, hvor meget løbehjulet skal kunne klappes sammen

Når du skal vælge et løbehjul til dit barn, er det også vigtigt, at du tænker over, hvor meget løbehjulet skal kunne klappes sammen. Har I masser af plads derhjemme, og har I aldrig løbehjulet med rundt, er det ikke noget, som du behøver at tænke så meget over.

Hvis dit barn derimod ofte har sit løbehjul med i bilen eller i offentlig transport, er det vigtigt, at det kan klappes sammen, så det ikke fylder så meget. Det samme er tilfældet, hvis I ikke har så meget plads derhjemme, og det derfor skal kunne gemmes væk.

Det rette løbehjul er et individuelt valg

Hvilket løbehjul, der er det rigtige for dit barn, kommer altså helt an på, hvordan dit barn skal bruge det. Det er ikke muligt at give en standard for, hvad der vil være et rigtigt eller forkert løbehjul. Det hele afhænger af situationen.

Med det store udvalg af løbehjul, der findes i dag, kan du dog være sikker på, at det bliver nemt for dig at finde det rette løbehjul til dit barn.