New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Sart trægulv og børn?

Ikke nogen god kombination, vel? Men ikke desto mindre, er det virkeligheden for mange. Trægulve er smukke og giver en god akustik, men de er ikke just egnede til småbørn. Her er stoleunderlag virkelig praktiske. De passer på dit gulv, uanset om det er vand, mad eller maling der skulle blive spildt. Med praktiske stoleunderlag, kan du nyde middagen med dine børn i ro og mag. Uden at skulle være nervøs for om de spilder noget.

5 måder du kan bruge dit stoleunderlag

  1. under stolen, når dit barn spiser
  2. underlaget kan bruges udendørs, fx til picnic i haven
  3. brug underlaget som legegulv, når det ikke er spisetid
  4. det mindsker slid, når højstolen bliver kørt frem og tilbage
  5. lav indendørs picnic, uden du skal bekymre dig over dit gulv

Som du kan læse er der flere muligheder for brugen af dit stoleunderlag og du kan sagtens selv finde på flere muligheder. Skal du og dit barn lave fod og håndtryk til bedste forældrene, er det også genialt med et stoleunderlag. Du lægger det blot ud på gulvet og så skal du ikke bekymre dig om malingen rammer ved siden af papiret.

Det alsidige valg, for at gøre hverdagen lettere

Fri for phthalater og formaldehyd. Lavet af blød vinyl. Findes i mange smukke farver og både i mønstrede og ensfarvede. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med udseendet af dit hjem. Det er let at vælge et både smukt og praktisk stoleunderlag. Det er desuden også skridsikkert. Så har du en lille vildbasse, behøver du ikke være bekymret for om stolen flytter sig og barnet falder ned.

Hvis du holder af dit gulv som det er i dag, hvad end det er et trægulv eller om du har gulvtæpper. Så er der altså ikke nogen god grund til at kigge væk fra praktiske stoleunderlag. Du kommer til at elske dem og dit gulv kommer til at elske dig, for at passe på det. Hvis det er gået dig forbi næsen, så slipper du også for moppen efter aftensmaden, herligt ikke? Er du overtalt til, at et af de praktiske stoleunderlag skal hjem til dig, kan du finde et stort udvalg online.

Nu er det bare om at lade din basse udforske sin mad og du kan slappe af og nyde synet.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News