Sjove måder at fortælle, man er gravidDer er mange måder, hvorpå du kan fortælle både faren, familien og hele resten af verden, at du snart skal have en lille ny.

Hvis du snart skal have en lille ny, men du endnu ikke har fortalt det til andre, kan det være, at du nu er på udkig efter en sjov måde at fortælle det til alle på. Måske ved ham, der faren ikke engang, at I snart skal være forældre. I det tilfælde kan du også have det sjovt med at sige det til ham.

Det kan du for eksempel gøre ved, at du skriver beskeden på spejlet, når du har været i bad. På den måde vil den dukke op, næste gang han skal i bad. Kan du ikke vente så længe, kan du også tage et billede af nogle af de madvarer, som gravide kvinder ofte får lyst til og skrive, at I nok hellere må købe et lager af dem.

Har I børn i forvejen, kan du også få dem til at hjælpe dig med at lave T-shirts, hvor der står: ”Jeg skal være storesøster/storebror.” Så må du se, hvor længe der går, inden han opdager beskeden.

Sjove måder at fortælle om graviditeten til familien

Når jeres forældre, søskende og de andre i familien skal have at vide, at der snart kommer en lille ny, er der også masser af sjove og finurlige måder at gøre det på. Har du skabt en T-shirt sammen med dit barn, kan du selvfølgelig give barnet den på til en familiefest. Så må du se, hvor lang tid der går, inden der er nogen, der opdager det.

Du kan også bede hele familien om at stille op til et billede. Lige når det skal tages, siger enten du eller din kæreste: ”Vi skal have et barn.” Derefter er det bare om at knipse løs, og så får I en masse fine billeder af de forskellige familiemedlemmers reaktioner på begivenheden.

Du kan selvfølgelig også sende invitationer ud til en 0 års fødselsdag. Der kan du skrive, hvornår du har termin (altså selve fødselsdagen), og hvor du skal føde.

Sjove måder at fortælle, man er gravid

Sjove måder at annoncere en graviditet på de sociale medier

Mange vil også gerne offentliggøre på de sociale medier, at de nu skal have et barn. Det findes der også en række søde og sjove måder at gøre på. En klassiker er, at du sætter din kærestes sko op, derefter dine egne og til sidst nogle små babysko. Nogle skriver årstal nedenunder for at gøre det mere tydeligt.

Du kan også lægge et billede op, hvor du på en eller anden måde har inkorporeret et scanningsbillede. Tit er det sjovest, hvis du får gjort det på en diskret måde – for eksempel ved at tage et billede af en anden, der har scanningsfotoet i lommen.

Der er også mange måder at lege med kridt på og fortælle det glædelige budskab. Det kan for eksempel være ved at skrive dit fødselsår, din kærestes fødselsår og til sidst babyens. Det kan også være ved, at du stiller dig med siden til op ad en væg, og din kæreste så tegner en stor rund mave ud for din nu flade mave.