Venter du barn, og bor du i en mindre lejlighed? I så fald kan det være en god idé at begynde at lede efter noget større at bo i. Der er ingen tvivl om, at et barn kræver utroligt meget plads, og det er ofte mere plads, end man lige går og regner med, mens man er gravid. Når man har et barn, er det blandt andet fordelagtigt med en have, hvor barnet kan ligge og sove i en barnevogn, og det er desuden rart med flere værelser, så barnet kan få sit eget værelse. Der er således mange gode grunde til, hvorfor du bør flytte ud og finde noget større, mens du er gravid.

En mindre lejlighed er sjældent et godt sted at vokse op for et barn

Bor du således i en lille lejlighed, er det altså sjældent et godt sted for et barn at vokse op. Derfor kan du med fordel begynde at lede efter en større lejlighed på Nørrebro eller et hus, mens du er gravid. Der er ingen tvivl om, at det er hårdt at være gravid, og at der er mange ting, der skal være styr på. Ikke desto mindre er det en god idé at få styr på alle de praktiske ting, inden barnet er født. På den måde kan du i stedet koncentrere dig om at være en god mor for barnet, når tiden er inde.

Giv dit barn de bedste forudsætninger i en større bolig

Du vil med garanti opdage, at det er lettere med et lille barn, hvis du bor i et hus med have eller i en lejlighed med flere værelser. Som tidligere nævnt kræver et barn masser af plads, og der skal både være plads til alt barnets tøj, legesager, et puslebord og meget andet. Endvidere er det godt for børn, hvis der er en have, hvor de kan være. Overvej derfor at flytte, mens du er gravid, så du ikke behøver at bekymre dig om en flytning, når barnet er født.