New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Skal du rejse med din baby?

Skal du rejse med din baby eller dit spædbarn for første gang, så ved vi godt, at det kan være en lidt nervepirrende oplevelse.

Hvor højt skal I sætte forventningerne, hvor skal I hen og hvad skal I bruge. Det er alt sammen relevant at tænke over, undersøge og snakke om inden, at I tager beslutningen om at tage på ferie med det nyeste og mindste familiemedlem.

 

Alt hvad du skal have styr på inden din rejse

Lige meget hvor I skal hen, eller hvor længe I skal være afsted, så er der nogen ting, som I skal have styr på.

Hvad end I vælger så er der en masse forskellig slags forberedelse. Derudover så er selve rejselængden også relevant.

Først og fremmest så er der de ting, som du altid skal have styr på. Her snakker vi om det vigtige og de praktiske ting:

  • Pas
  • Sygesikringskort (blåt og gult).
  • Rejseforsikring og sygeforsikringer
  • Visum (hvis dette er nødvendigt)
  • Vacciner (hvis dette er nødvendigt)

Din baby skal på lige fod med jer have sit eget pas, sygesikringskort, forsikringer osv.

Nogle af tingene er ikke nødvendige, hvis I bare skal et smut til en europæisk destination.

Der er mange ting, som man skal have styr på – nogen vigtigere end andre. Alle ovenstående er altid vigtige, men alt efter hvilket rejsemål du har valgt, så kan det være at de fylder noget mere eller mindre.

Skal du væk fra Europa så fylder vaccinerne mere og mere, da de i de andre verdensdele har andre sygdomme, dyr og hygiejne. Der findes forskellige vacciner alt efter hvor, at I skal hen på ferie. Vaccinationer til Indonesien gælder ikke nødvendigvis, hvis I skal rejse videre derfra efterfølgende eller skal til et andet område i nærheden. Du skal altid tjekke op på hvilke former for vacciner, som du kunne få brug for til den pågældende destination i god tid.

Det er også relevant at tjekke op på hvorvidt at et visum er påkrævet i enten din slutdestination eller de steder hvor, at du skal mellemlande. Derudover så kræver nogen lande, at dit pas holder i xx antal måneder efter din hjemrejse. Alle disse ting vil du gerne have styr på i hvert fald et par uger før, at du står i lufthavnen og skal afsted, så du kan glæde dig til din ferie i stedet for at skulle stresse over hvorvidt, at du nu også har styr på det hele.

 

Hvilken slags ferie skal du på?

Det er god idé at finde ud af hvilken slag ferie du/I gerne vil have. Er I til det mere kulturelle hvor, at I kan opleve lidt, eller er det bare afslapning, sol og strand?

Jeres baby har brug for ekstra omsorg og tryghed, når I tager ham/hende ud af sine vante rammer. Det er en god idé at tage ting med hjemmefra, som kan få din baby til at føle sig tryg. Om det er en bamse, noget lejetøj eller jeres slyngevugge. Man kan faktisk få et stativ til slyngevuggen, som man kan tage med sig på tur. På den måde så er din baby sikret sig noget, som han/hun kan genkende selvom, at de er i uvante og anderledes omgivelser.

Hvad end I vælger, så bliver det helt sikkert anderledes end I først havde tænkt jer, og det er en god idé at forventningsafstemme og sætte forventningerne lidt lavt. På den måde så bliver I ikke så overrasket, når det går anderledes end planlagt.

 

 

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News