New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Smitsom hoppefeber hærger de danske haver

Der er nu hverken tale om høj temperatur eller en smitsom virus, når vi skriver, at hoppefeberen er brudt ud. Og heldigvis for det. Hoppefeberen, der er tale om, ses typisk hos børn helt ned i toårsalderen og op til teenageårene. Men den rammer også hyppigt de aldrende, det vil sige forældrene, som mere eller mindre modvilligt må overgive sig til den smitsomme hoppefeber. Heldigvis er denne feber langt mere positiv og livsbekræftende end alskens andre feber-relaterede udbrud, som forældre uundgåeligt må se sine kære små gå igennem. Hoppefeberen medfører typisk flere timers leg og motion, store grineflip og kan på sigt medføre mindre eller større imponerende akrobatiske præstationer. Årsagen til hoppefeberen findes selvfølgelig i kraft af den popularitet, som havetrampolinerne har nydt gennem de sidste mange år. Og det er der flere gode grunde til. Så når det kommer til stykket, er det måske ikke helt så slemt at være ramt af lige præcis denne feber.

Skab sjove aktiviteter for børnene i haven

Hvis du og din familie har en have med plads, er det oplagt at udnytte uderummet til aktiviteter og kreativ leg. Børnene elsker at udfolde sig i den friske luft, så hvorfor ikke understøtte og bidrage til, at legen også kan foregå uden for hjemmets fire vægge? Haven rummer mange muligheder for timevis af aktiviteter for børn, og det er også her, at den føromtalte og helt ufarlige hoppefeber kommer ind i billedet. Havetrampoliner er nemlig blevet populære blandt børn og voksne. Måske netop fordi de giver anledning til sjov hos både den rutinerede og den mindre rutinerede trampolinhopper. Alle kan være med, og heldigvis er trampolinerne i dag tilgængelige for den helt almindelige børnefamilie.

Vælg den trampolin, der passer til din familie

Det er værd at bruge lidt tid på at undersøge, hvilken trampolin der passer bedst til din families behov og præferencer, før du investerer i en. For udvalget er stort og trampoliner findes i et utal af modeller og størrelser. Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, så det kan ikke altid betale sig at købe den billige model fra supermarkedet. Selve placeringen af trampolinen bør du også overveje. Har du plads til at nedgrave din trampolin i græsplænen, eller er din have indrettet sådan, at den bedste model er en trampolin på ben, så du kan rykke rundt på den alt efter behov? Er det vigtigt for dig, at modellen kan modstå efterårets og vinterens storme, så du ikke skal være urolig for, om trampolinen ender i naboens have, eller opbevarer du hellere trampolinen i redskabsskuret, når den ikke er i brug? Uanset om du vælger en nedgravet model eller en model med ben, er det vigtigt at være opmærksom på, at sikkerheden og kvaliteten i konstruktionen er i top. En tommelfingerregel er, at du altid bør gå efter en trampolin med en slidstærk hoppedug, rustfrie fjedre og en konstruktion i galvaniseret stål. Er dig og din familie også ramt af hoppefeberen, kan du lige her finde alt om trampoliner, så du og din familie vælger den trampolin, der passer til jer og jeres behov.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News