New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Streaming i hjemmet: Sæt sunde rammer for dine børn

Den nye generation af børn og unge kommer til at vokse op i den digitale verden. Selvom det kan være en smule svært for forældre at vænne sig til, at barndommen i dag er meget anderledes, end da far var dreng, så er det en helt almindelig udvikling. Det er en ny verden, hvor digitale hjælpemidler er et must og vil blive en del af både opvæksten, skolearbejdet og erhvervsmiljøet. Digitalt kendskab er derfor en vigtig kompetence, og det er dermed også vigtigt for dit barn at lære at bruge tekniske programmer og computere. Dog er det også vigtigt, at der sættes nogle sunde rammer, mens at børnene stadig er små, da mange børn ellers kan bruge flere timer foran iPad’en.

Sæt selv rammerne for, hvad børnene ser

Når det endelig er blevet tid til at hygge, og børnene selv må vælge, hvad de kunne tænke sig at se, er det vigtigt, at I har nogle programmer, der passer til dem. Med den rigtige TV-pakke kan du sørge for, at der altid er noget sjovt, dine børn kan se, og samtidig kan du f.eks. på Viaplay selv følge med i, hvad dine børn godt kan lide at se. Der findes mange forskellige streamingtjenester, der udbyder mange forskellige programmer til børn. Viaplay har f.eks. et bredt udvalg af film og serier på dansk, som din familie kan se sammen; læs anmeldelsen her. Det kan være hyggeligt at finde en serie, som dig og dine børn kan se sammen og hygge med, da dette kan være en god måde at skabe lidt kvalitetstid.

Firkantede øjne

Børn har også behov for at slappe af, og her kan fjernsyn være en god idé til at få dem ind i deres egen verden og falde til ro. Men hvor meget skærmtid på en dag er egentlig for meget? Og hvornår får man firkantede øjne? Hvis du tænker på dit eget skærmforbrug, så går der hurtigt 2 timer foran skærmen på en dag med at se Go´morgen Danmark, tjekke e-mails, se hvad der sker på Facebook og med at se en aftenfilm. Og dette er kun uden for arbejdstiden. Det bedste du kan gøre for, at dine børn får nogle gode skærmvaner er at lave faste aftaler med dem og derudover være et godt eksempel. Hvis de ikke må spille på telefonen, hvorfor må du så skrive e-mails? Og hvis du synes, at de skal ud i naturen og lege, så tag selv initiativ og vis vejen. Når I laver aftaler om, at børnene f.eks. må få 1 time til at se serie, så hold aftalen, så de på den måde lærer, at de kan stole på de aftaler, de laver med jer.

Spil og lær

Der findes hundredvis af apps, der ikke bare er sjove, men også lærerige. Derfor behøver børnenes skærmtid ikke kun at være underholdning. De mange apps kan f.eks. bruges til at lære mere om matematik, dansk, engelsk, geografi eller naturvidenskab. Hjælp børnene i gang med spillet. De vil elske at bruge tiden med dig, og derudover kan du lære dem, at det kan være sjovt at lære.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News