New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Tag del i dit barns kreativitet

Mange børn elsker at tegne. Det starter typisk fra de er en 2-3 år og helt op til teenagerårene. Mange fortsætter ofte, men det er typisk omkring 12-13 års alderen man finder ud af om man rent faktisk har et talent. Nogle kan også udvikle et talent med alderen og styrker også sin kreativitet til fremtiden. Det er der mange måder at være kreativ på og i denne artikel vil vi komme med et par bud.

Der findes mange forskellige ting man kan tegne og mange måder at være kreative med sine børn på. En god idé kan være at male i malerbøger. I mange forskellige børnebutikker og hobbyforretninger har du mulighed for at købe færdige tegne og malerbøger til børn. Der findes mange forskellige temaer, og mange forskellige genre af bøgerne. Bøgerne er desværre ofte være ret dyre og tildels også kedelige. Derfor kan det være en god idé at lave bøgerne selv. På den måde kan du vær kreativ sammen med barnet, og ligeledes synes barnet at det faktisk er rigtig sjovt at lave bøgerne fra bunden og tegne dem senere hen. Man kan finde de forskellige motiver på internettet, og der findes mange muligheder. Der findes hjemmesider hvor der er muligt at downloade hele pdf filer, hvor tegne- og malebøger er tilgængelige. Nogle koster penge, andre er helt gratis. Det kræver blot en god printer, noget papir og blækpatroner.

Som nævnt er der en del penge at spare ved at lave bøgerne selv, frem for at købe dem færdige. Men det kan samtidigt være en dyr fornøjelse at printe skabelonerne ud, da du både skal bruge papir og blækpatroner. Der findes et par forskellige tips til at spare penge når du printer ud og dem har vi skrevet herunder:

Tips til at spare på at printe

  1. Udskrive kopierne på arbejdet – mange firmaer ser stort på om vi printer lidt privat. Dog bør du tjekke med ledelsen om det er ok.
  2. Ændring af printerens udskriftkvalitet til “kladde” – så bruger du alt i blækpatronen og børnene bemærker næppe forskellen.
  3. Har du overskydende kopier på arbejdet, så kan du blot printe tegninger på den anden side af papiret.
Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News