New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505
tal balloner

Tal-balloner, kage og et flot bord er essentielt til dit barns 1-årsfødselsdag

tal ballonerMed tal-balloner, en flot kage, fødselsdagsservietter og -dug og pæne tallerkener kommer du langt i forhold til at skabe en flot 1-årsfødselsdag for dit barn. Du kan nemt købe det hele på nettet, for eksempel hos amemory.dk.

Dit barns 1-årsfødselsdag er selvfølgelig en kæmpestor dag. Den dag er det helt år siden, at dit barn kom til verden, og det vil derfor altid komme til at stå som noget helt specielt. Hvis det er dit første barn, er denne dag ydermere også en mærkedag for dig selv, da det er præcis et år siden, at du blev forælder. Der er derfor meget at fejre.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at pynte festligt op og have en flot kage til at fejre dagen med. Du kan gøre så meget ud af dit barns 1-årsfødselsdag, som du ønsker, men med tal-balloner, en flot pyntet kage og et festligt dækket bord har du i hvert fald det mest basale på plads.

Tal-balloner skaber stemning

Tal-balloner er balloner i et flot skinnende materiale, der har form som et tal, når de bliver pustet op. I forhold til at markere dit barns 1-årsfødselsdag er det selvfølgelig balloner med tallet 1, du skal have fat i. De viser, hvor gammelt dit barn bliver og er samtidig med til at give en festlig stemning.

Et sted, hvor du har mulighed for at finde en række forskellige former for tal-balloner, er på webshoppen amemory.dk. De har specialiseret sig i at forhandle produkter til fester og fødselsdage. Hvis du vil pynte yderligere op, kan du derfor også finde de øvrige genstande hos dem.

Kage med dit barns ansigt

I dag er fotokager meget populære, og det er også en sjov måde for dig at fejre dit barns fødselsdag på. Find et godt billede af barnet, der er taget i løbet af dets første levetid og få sat det på kagen. Der findes mange konditorer rundt om i landet, der kan klare det.

Du kan selvfølgelig også vælge at bagen kagen selv. Det er der noget helt særligt ved. Måske kan du starte en tradition, hvor du bager den samme form for kage hvert år på barnets fødselsdag. Traditioner er hyggelige, og med en 1-årsfødselsdag skal I jo netop til at skabe jeres egne.

Duge og tallerkener

Der skal selvfølgelig ikke bare pynt på væggene og på kagen. Bordet til dit barns fødselsdag skal selvfølgelig også pyntes efter alle kunstens regler. Med en festlig fødselsdagsdug og matchende servietter og nogle fine tallerkener kommer du langt med at skabe en festlig stemning. Når du har en 1-årig, er det måske også det, som du kan overskue.

Har du mod på mere, kan du sagtens folde servietterne, pynte med blomster, hænge guirlander op og gøre en masse andet for at skabe fødselsdag- og feststemning. Hvis du er interesseret i at finde mere pynt, kan du ser nærmere på amemory.dk, hvor du også finder tal-balloner i flotte og festlige farver.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News